Şimdi Ara

İnternete Bağlanma Sorunu ve Modem Arayüzü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldum olası şu modem arayüzünden, kurulumundan nefret etmişimdir... Her ay 1 kere mutlaka modemle ilgili bir sıkıntı yaşarım. Bu seferde yaşadığım gibi.

Modemim şifresizdi ve bir süre böyle kullandım, üşengeçlikten şifre koymayı hep erteledim bugün aklım başıma geldi daha doğrusu boş takılırken şifre koyayım dedim şu ağ’a şifreyi koydum ve bir daha modeme giriş yapamadım.

Trajikomik olay şu Ağ’a şifre koydum ve kablosuz ağ bağlantısı ile tekrar ağıma girmeye çalıştığımda ne şifre soruyor ne de başka bir şey. " Ağ’ın hazır olması bekleniyor... " diye bir yazı karşımda ve ne web sayfaları açılıyor ne de hiç bir şey.

Bir de arkadaşlar modem arayüzüne ne 192.168.1.1 nede 198.168.2.1 ile ulaşabiliyorum. Elim ayağım bağlandı. Hiç bir şey yapamamak daha da geriyor insanı...

Bu arada modemim TP-LINK

Ayrıca modem kurulumu için bir bilgisayarcıya götürdüm. Kendisi modemi baştan kurdu. Bilgisayarcıdan alıp evime döndüğümde, kendi bilgisayarımda tekrar denedim problem devam ediyordu bir defa bilgisayarcıya götürdüm yine aynı şeyleri söyledi. Modem bilgisayarcı sağlıklı çalışıyor gel gör ki benim bilgisayarda bildiğiniz patates. Bir cacık olduğu yok.

Var mı fikri olan arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecolak34 -- 12 Aralık 2011; 22:28:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.