Arkadaşlar sizlere buradan, sıfır aldığım aracımın ruhsata otomatik vites olmadığı halde otomatik vites yazdıklarını, kaskonun da bu şekilde yazıldığını anlatmıştım, bazı sitelerde durumu bir de https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp yani internet vergi dairesinde kontrol ediyorlar, fakat benim aracım burada çıkmıyor nedense, şu şekilde yazıyor (HATA:Girdiğiniz bilgilere sahip araç bulunamadı, lütfen bilgilerinizi kontrol edip tekrar giriniz) eğer burada da bir aksilik varsa iyice dellenicem, sıfır araç olduğu için henüz işlenmemiş vs olabilir mi?
Arkadaşım sende de şans yok sanırım:) Bilgileri doğru giriyorsun değil mi? Sıfır araç olsa bile plaka çıktığında o siteden görünüyor olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ankay2
Arkadaşım sende de şans yok sanırım:) Bilgileri doğru giriyorsun değil mi? Sıfır araç olsa bile plaka çıktığında o siteden görünüyor olması lazım.
dostum doğru giriyorum fakat hala bir sonuç alabilmiş değilim ya, hangii işini doğru yapıcak bu adamlar ya lanet ettirdiler
tescil tarihinde sıkıntı vardır benim aracın ruhsata göre tescil tarihini yazınca çıkmıyo noter satış tarihinden 2gün sonrasını yazınca çıkıyo garip ama gerçek
belli bir süre çıkmaması normal arkadaşım tereddüt etme bir sorun yoktur inşaallah. bizde sıfır araç aldığımızda mtv ödemesine bakayım dedim yatırmışmı bayi diye ama bakamamıştık bir süre ..
Ağustosta sıfır aracımı aldığımda benimki de görünmüyordu. Maliyede mtv ye bakan bölüme ruhsatla giderseniz 5 dakikada aracı sisteme kaydediyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: naczet24
tescil tarihinde sıkıntı vardır benim aracın ruhsata göre tescil tarihini yazınca çıkmıyo noter satış tarihinden 2gün sonrasını yazınca çıkıyo garip ama gerçek
bende de aynı durum olmuştu. ruhsatta yazandan 1 gün sonrası doğruydu bende de. Denemekte fayda var.