Şimdi Ara

İnternet Ve Ram çelişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizLere sormak istedigim Soru şu: interneti sınırsız aldım.49 ytL ayLık.bilgisayarımda 512 Mb ram var
    Windows XP pRofessıonaL.arkadaşlar 512 ram in yanına bi 512 Lik daha taksam 1 gb olsa internetin hızlı olmasına
    katkıda buLunurmuyum yoksa ram in internet hızı ile bir alakası Yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh@n -- 25 Nisan 2008; 13:10:23 >

• yoktur.ama şunu söyleyebilirim.internette kullandığın programların çalışması ne kadar hızlı olursa sayfalarda o kadar hızlı dolaşırsın.yani ramin çok ve yeterli ise çok flash içeren sayfalarda daha hızlı gezinirsin ama pcnin konfigürasyonu kötü ise sayfalarda takılma yapar vs verim düşecektir.
  • ram in internet hızına katkısı olmaz sadece mesuthaksoy abininde dediği gibi flashlar daha iyi çalışır ama +ram bilgisayar hızını etkiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

yoktur.ama şunu söyleyebilirim.internette kullandığın programların çalışması ne kadar hızlı olursa sayfalarda o kadar hızlı dolaşırsın.yani ramin çok ve yeterli ise çok flash içeren sayfalarda daha hızlı gezinirsin ama pcnin konfigürasyonu kötü ise sayfalarda takılma yapar vs verim düşecektir.

benim düşüncemde o şeklde katılıyorum sana ama şöylede bi durum var
    arkadaşımda p4 3.0 lga 775pin işlmci 512ram var
    bende p4 3.2 478pin ama 2.88 hızda çalışıyor 2.gb ram
    internet hızı ikimizde de sınırsız 1024 var

arkadaşımda bu forumda 8 9 tane sekme rahat kullanılıyor kasmadan
    ama bende bende 8-9 tane sekme açınca bazen donma olyr işlmci %100 kullnılıyor

virüs hiçbirşey tok sistem windows tertemiz sorun ne olabilr peki?işlimci mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 25 Nisan 2008; 13:28:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

yoktur.ama şunu söyleyebilirim.internette kullandığın programların çalışması ne kadar hızlı olursa sayfalarda o kadar hızlı dolaşırsın.yani ramin çok ve yeterli ise çok flash içeren sayfalarda daha hızlı gezinirsin ama pcnin konfigürasyonu kötü ise sayfalarda takılma yapar vs verim düşecektir.

benim düşüncemde o şeklde katılıyorum sana ama şöylede bi durum var
    arkadaşımda p4 3.0 lga 775pin işlmci 512ram var
    bende p4 3.2 478pin ama 2.88 hızda çalışıyor 2.gb ram
    internet hızı ikimizde de sınırsız 1024 var

arkadaşımda bu forumda 8 9 tane sekme rahat kullanılıyor kasmadan
    ama bende bende 8-9 tane sekme açınca bazen donma olyr işlmci %100 kullnılıyor

virüs hiçbirşey tok sistem windows tertemiz sorun ne olabilr peki?işlimci mi?

sorun senin işlemcin onunkinden yavaş o 775 seninki 478 bu kadar basit yani : ben 2gb 667 ram PD 3.00 ile en düşük bağlantıyla istediğim kadar sekme açabiliyorum tabi pc kasılmıyo ama sayfa fazlalaştıkça biraz geç açılıyo : yani normal seninki

• benim düşüncemde o şekilde idi sonuçta ram kadarda işmcide gerekli önmli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.