Şimdi Ara

İnternet ve bilgisayar bilgilerini değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kısacası ESL denilen bir sitede oynuyorum.Şirket denilebilir.Profesyonel oyuncular için maçlar ayarlıyorlar v.s.Kendine özel anti-cheat programı bile var.6 ay önce saçma bir sebepten ceza verdiler.Ben de saçma bir sebep için ban yediğim için sinirlendim bir tane daha hesap açıp oynamıştım.O hesabı bulup banladılar.Bende ne yapalım be gülüm diyip 6 ay bekledim.6 ay sonunda bi baktım bi 6 daha eklediler.Sebepte açtığım hesap üzerinden oyun oynamam.6 ay daha bekliyemem.Şimdi benim size sorum şu:

Ben son kez yeniden bir hesap daha açacağım.Fakat bu hesabımı bulmalarını istemiyorum.Adamlar %100 kontrol edecekler.Ben bunu fark etmemelerini nasıl sağlarım.Modem üzerinden ne değişikler yapmam gerek? MAC adresi için yeni bir tane ağ kartı alsam olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum

• hangi yolla banladır o önemli bu gibi siteler güvenliği üst düzey siteler adsl hizmet umarasından mac adresine kadar birçok yolla banlama yapıyorlar
  • Dostum kimi site vardir reset at bulamaz kimi varidr istedogini yap bulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yöntem ile banladıklarını bilmiyorum.yeni modem+ağ kartı işe yarar mı?

Site bu:http://www.esl.eu/tr/

Size şöyle söyleyim bi arkadaşım modemi resetliyerek açmıştı.Halen bulmadılar.Biraz da göze batmakla alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allpino -- 11 Ağustos 2012; 2:18:35 >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olmayan internet ve ev telefonu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.