Şimdi Ara

İnternet Var ama Yok Anlayan Gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm öncelikle.Arkadaşlar 8 yıldır internet kullanıyorum başıma ilk defa böyle bişey geldi.Bu sıkıntıyı 3 aydır çekiyorum sonunda canıma tak etti foruma konu açmaya karar verdim.Arkadaşlar ttnet 8 mbit sınırsız internet kullanıyorum(kablolu).Kablolarda hiçbir sıkıntı yok.Şimdi ben utorrentten hiçbir sıkıntı olmadan oyun indirirken,Herhangi bi tarayıcıya girmek istediğimde (chrome,mozilla,explorer hepsini denedim) sayfaya bağlanamıyor diyor ama aslında o an hala indirme devam ediyor bilgisayarda, yani internet kopmamış. 3-5 kere tarayıcıyı aç kapa yapıyorum 3 4 dk bekliyorum geliyor,sonra 20 dk kullanıyorum tarayıcıyı aç kapa yaptığımda tekrar sayfaya bağlanamıyor diyor ( ama indirme hep devam ediyor sorunsuz.) Bu konuyu açmadan önce forumlara baktım dns fln yazmışlar ama ben '' OpenDns,GoogleDns ve otomatik dns '' hangisini yaparsam yapayım bu sorun geçmiyor.Sinir küpü oldum aylardır.Allah rızası için bi çözüm bulmama yardım edin,şimdiden teşekkürler.İyi Forumlar.

• Pc ye format atmayı denedinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Pc ye format atmayı denedinizmi ?

pc ye format atmayı denemedim valla o kadar büyük seylere gerek varmı ya :S

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Torrent veya başka bir arkaplan yazılımı tüm bandı yediğinden sayfa açmak işkence olabilir. Bu normal. İndirme yokken durum nasıl asıl? (kafiyeli oldu)

indirme yokkende aynı kardeşim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.