Selamlar herkese Üniversitemiz bu dönem uzaktan eğitim kararı aldığından dolayı boş zamanlarımı değerlendirmek için yeni bir kursa başladım (tamamen hobi amaçlı başladım, kariyer düşüncem yok şu anlık). Daha öncesinde freecodecamp'de Html & Css kursunu bitirmiştim. Çok güzel; fakat temel bir eğitim veriyorlardı (kursu bitirdikten sonra fark ettim tabii). Şimdi aynı sitede Python'a başladım. Bitirmeyi düşündüğüm kurslar Scientific Computing with Python Certification (300 hours) Data Analysis with Python Certification (300 hours) Information Security Certification (300 hours) Machine Learning with Python Certification (300 hours) Her birini bitirdikten sonra burayı güncelleyip görüşlerimi paylaşacağım.. İleride başlamadan önce merak edenler belki konuya denk gelirde bilgi sahibi olurlar :) Not: Daha önce Html & Css (300 Hours) kursunu yaklaşık 1.5 ayda bitirmiştim (150 saat civarı sürdü, ya kolaydı ya da çabuk kavradım bilemiyorum). Tahminlerime göre bu kursları bitirmem 6-7 ayımı alacak. Sıkıntı yok minimum 6 ay evdeyim Edit: Herhangi bir teknik, yazılımsal yazı içermediğinden dolayı buraya açtım. Daha çok kişi görür ve işine yarar belki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 18 Ağustos 2020; 21:49:29 > |