Şimdi Ara

İnternet Üzerinden Ortak Paylaşım Klasörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerinde sürekli pcler arası flash bellek ile dosya taşımak çok hantal oluyor ortak ağda kurulamıyor sistemi merkezden yönetiyorlar bende dropbox gibi google drive gibi bir şeyler yapmak istedim ama nasıl yapılacağını tam bilmiyorum

yapmak istediğim şey ben bir paylaşım klasörüne atacağım sadece izin verdiğim kişiler kendi bilgisayarında girip o klasörden alıp düzenleyebilecek anlık olarak karşıdaki kişinin pcsinde seknronize olacak , kendisi dosya yükleyecek ben alacağım gibi bir sistem kurmak istiyorum upload download hızı simetrik 20 mbps

nasıl bir şey yapabilirim

• Çalıştığınız yerde pcler herhangi bir domaine baglimi ve fazladan kurulu bir sunucu mevcut mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hull

Çalıştığınız yerde pcler herhangi bir domaine baglimi ve fazladan kurulu bir sunucu mevcut mudur?

Dediğinizi tam olaral bilemiyorum ama şirketin kendi ağ sistemi var ve bilgisayarcılardan bişey istiyosun 40 dereden su getiriyolar bende en kolay bunu nasıl yapabilirim

• Bilgisayarcınızdan ortak ağ isteyin zor bişe değil domaine bağlıysada server uzerınden genel ortak yapıp tüm pc lere ayarlasın. Ne o eziyet çeker sizin dosya aktarmalarınızdan ne de siz eziyet çekersiniz.
  • Buğra bey biraz daha açar mısınız
    Geçici olarak ftp üzerinden dosya paylaşımı yapabilirsiniz bunu da belirteyim. Fie zilla programı var fakat bu genel olarak iş yerine dağıtmak zor network kadar basit değil. Baya zahmetli olur sanırım. Sadece aklınızda bulunsun ftp ile dosya aktarımı bir iki kişi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buqra55

Bilgisayarcınızdan ortak ağ isteyin zor bişe değil domaine bağlıysada server uzerınden genel ortak yapıp tüm pc lere ayarlasın. Ne o eziyet çeker sizin dosya aktarmalarınızdan ne de siz eziyet çekersiniz.

Şirketin internet ağı baya büyük 1000 bilgisayardan fazla vardır belkide benim istediğim sadece 3 kişiye özel olacak bu söylediğimde baya zor olduğunu felan söylediler

• Genel ortak yapması 2.dakıkasını almaz.Bayagı zor dedıgı pc lere gidip tek tek o ortağı ayarlamak ki 3 kişi diyosun kısa bi iş. Bence sizin bilgi sistemcinin işine gelmemiş :) 1000 pc var ise o bilgi sistemci zaten oturdugu yerden tum pc lere baglanıp yonetıyordur pc lerı gezmesıne de gerek yok. Kısacası işine gelmemiş :) Peki siz bilgisayarda "c" "d" görebiliyormusunuz yoksa kısıtlımı bilgisayarlarınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis İçin Ortak Data Sunucu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buqra55

Genel ortak yapması 2.dakıkasını almaz.Bayagı zor dedıgı pc lere gidip tek tek o ortağı ayarlamak ki 3 kişi diyosun kısa bi iş. Bence sizin bilgi sistemcinin işine gelmemiş :) 1000 pc var ise o bilgi sistemci zaten oturdugu yerden tum pc lere baglanıp yonetıyordur pc lerı gezmesıne de gerek yok. Kısacası işine gelmemiş :) Peki siz bilgisayarda "c" "d" görebiliyormusunuz yoksa kısıtlımı bilgisayarlarınız

Bilgisayar kısıtlı hiç bir ayar değiştirilemiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.