Şimdi Ara

İnternet +TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar teledünya + uydunet kullanıyorum. Tv de normal kanallara ekstra pek bisi yok , internet de 10 mbit , 50gb doldurunca 3mbite düsüyor. Taahhütü vardı bitmiş olması lazım 55 lira gibi bir ücret ödüyorum. İnternet rezil , bazı dönemler gece gidiyor ararsın müzik çalarlar delirttiler yani. Maksimum 70 lira olacak sekilde internet + TV yi nasıl halledebilirim öneriniz var mı ? Ayrıca bu lig tv için digiturke geçmek mecburi mi yoksa ayrıca sadece lig tv sahibi olabiliyo muyuz ? Olmuyorsa digiturkten memnun musunuz ve ne gibi kampanyaları var beni biraz yönlendirirseniz sevinirim. Gidip yetkililerle konusmak da istemiyorum pek bilgim yok bu konularda adamlar vasat seyleri bile mükemmel sunuyor samimi bulmuyorum o yüzden kullanıcılara basvurmak daha mantıklı geldi. Yardımınızı bekliyorum , tesekkürler.

• Up.
  • up
  • Superonline ve filbox kampanyası var sitesinde bakabilirsin.dsmart tv ve internet var alternatif.kafana göre.digitürke hele ligtv ye hiç bulaşma kazıktır müşteriyi öpüyolar resmen kampanya falan tırt.fiyat şudur alıyosan al diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teledünyada nasıl ekstra kanal yok? Discovery channel hd, nat geo hd, ntv spor hd, üst paket ve film paketleri hepsi mevcut hocam. Temel paket kullanıyorsunuz ve üst pakete geçmenizi öneririm
  • Turk telekomla tivibu alabilirsin fiber altyapi varsa dijiturk ve superonline kampanyasi var oldukca iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Superonline ve filbox kampanyası var sitesinde bakabilirsin.dsmart tv ve internet var alternatif.kafana göre.digitürke hele ligtv ye hiç bulaşma kazıktır müşteriyi öpüyolar resmen kampanya falan tırt.fiyat şudur alıyosan al diyolar

Hocam superonline 24 mbps'e kadar 75 gb akk 69 lira gözüküyor. Ben bu parayı verdiğim vakit evdeki tv yi söküp atmam lazım.. superonline+filbox kampanya sona ermistir diyor. Maçları da izlemek istiyorum bi yandan en azından 3 büyüklerin maçlarını izleyebilsem digiturke geçmeden sadece ligtv sahibi olamıyor muyuz ona ait ayrı bi receiverla falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    O film kanalları vs. hiçbiri bende açık değil. Yok derken benim mevcut kullandığım pakette yok anlamında dedim yoksa vardır yani
  • o türk telekoma özellestikten sonra asla bulasmam bir daha .. Yazlıkta kanser ettiler bildiğiniz kanser ettiler 96 lira + modem paramı ödeyip 1 gün bile internet kullanamadım aradım araç yolluyoruz dendi her gün tutanak tutuldu en son yaz bitti gittim modemi de bayiye bıraktım lanet olsun dedim çıktım yok yani .. Digiturk ve superonline nasıl oluyor mesela ben anlamıyorum bu islerden ikisi farklı sirket değil mi ortak paketleri mi var ?
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    Digitürke üye olmadan ligtv izleyemezsin.hem maçlar olsun hem internet olsun hem de 70 liranın altı olsun imkansız zaten.maç sevdandan vazgeçmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet-filmpaketi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşımhttp://www.hangikredi.com/internet-kampanyalari/televizyon-ve-internet-paketleri bu sitede bütün kampanyalar var fiyat içerik olarak inceleyebilirsin. Ben Tivibu ve Türk Telekom internet kullanıyorum. Limitsiz internet ve Tivibu'nun süper paketi olarak geçiyordu sanırım seç izle falan var için taahhütle aylık 70 TL'ye anlaşmıştım.
  • berkby kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun tarifeler var da tv+internet işaretli olmasına rağmen sadece internetler çıkıyor , fiyatlar TV+İnternet ise birkaç tane çok uygun var ama sadece internetse işim zor.
  • Uydunet'in 37 TL'lik paketi var. İnternet kullanımın çok değilse evde baya uygun fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.