Şimdi Ara

İnternet'te yayınlanan fotograf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 16 Temmuz 2016; 14:30:27 >

• tipleri ben müslümanım, ben akape seçmeniyim diye bağırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 16 Temmuz 2016; 11:40:43 >
  • Kafa kesiciler ortaya çıkmaya başlamış bile şeriat geliyor demek ki.
  • evet allahuekber gurur duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziklar olsun. Bu askee istese orda hepsini tank atislari ile yook ederdi ama teslim oldular . onlarda insan onlarda emir kulu o hayvan hemen yargilanmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin ilginç yanı o askerlerin içinde Akpli de vardır.
  • Asker halka tank surer ateş ederse kafalarini tankla ezer parcalarsa bunlar az bile hepsi asılmalı darbecilerin. Darbe yanlılarida tespit edilip yargilanmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kim oldukları belli değil işte.
    Milleti sokağa salarsan böyle olur..Kim nedir amacı nedir belli değil sen hadi çıkın diyorsun..

Engellemek için başka yöntemler de vardı ama tabi en işlerine geleni yaptılar.

• tankla halkın üzerinden geçen,halkı tarayan darbeci askerler hakkında ne düşünüyorsunuz sayın arkadaşlar?
  • Allahu akbar nidalarıyla askere saldırmak nedir ya
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 16 Temmuz 2016; 11:48:53 >
  •  İnternet'te yayınlanan fotograf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 16 Temmuz 2016; 11:46:13 >

• Tiplere bak, hepsi işid'çiye benziyor

• Darbeyi desteklemiyorum ama şu ufak çaplı mi diyim ne diyim bilmiyorum ama şu fotolarda karşısına kim olursa olsun su halkın yaptığını gorunce yasadigima lanet ediyorum. Bunlar zamaninda Kubilayı şehit edenlerin tohumlaridır!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menemen olayı resmen.2. Kurtuluş savaşı verilecek bu gidişe

• quote:

Orijinalden alıntı: MathisArt

Asker halka tank surer ateş ederse kafalarini tankla ezer parcalarsa bunlar az bile hepsi asılmalı darbecilerin. Darbe yanlılarida tespit edilip yargilanmalı

bu yorumunu cumhuriyet savciliginda detayli aciklarsin...

• ülkemizde bu kadar bombalar patladı çok üzüldük ama artık üzülmeyeceğim sonuçta üzülmemek suç değil
  • Kafa kesilmesini ve askere yapilan muameleyi hakli gostermeye calisan bir zihniyet var.Kafa kesiliyor bogazini kesmisler.Tanka saldiran halk eziliyor.Onu oraya iten sokaga cikaran o ezilen kisiyi etten duvar yapan hukumet degil mi?Kara Kuvvetleri ve polis geregini yapar halki selalarla sokaga cagiran galiyana getirenler bu olumlerin asil sorumlusudur.Darbeciler kadar hain ve serefsizlerdir

• Ulan adam gibi polise, yargıya teslim edersin. Ama yok, illa caniliklerini dışa vuracak şerefsizler. Keşke asker gözünü karartsaymış da tarasaymış bu IŞİDçileri.

• ne hallere geldik

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.