Şimdi Ara

İnternet sorunu. Bağlanıyor ancak açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bu dert var. Neredeyse bilgisayarı değiştireceğim. Sorun şu ki internete giremiyorum. Modemi açıyorum ilk 5 dakika giriyorum sonra birden, ne oluyorsa, sayfalar açılmıyor, yarım yükleniyor açılmıyor bir de sağ altta güncelleme simgesi çıkıyor.

Sorun nedir bilen var mı acaba? Virüse ya da hacke maruz kaldığımı düşünüyorum. Çözümü var mıdır?

• aynı sorun bendede oluyordu
    modemin drivenı yükle birde
    modemi başka pcde dene (sürücüden önce)
  • Cevap için teşekkür ediyorum.

Verdiğin cevap üzerine modemi söküp bir bilgisayarcıya gittim ve denettim. "Modem bitmiş abi" yanıtını alınca sevindim aslında. Eğer bilgisayarda olsaydı iki kurcalamaya alacağı tonla parayla getir götür hamallığı yapacaktım. Gittim değiştirdim ben de. Önceki DATRON'du. İki yıl dayanabildi garibim. AirTies ile değiştirdim. Bakalım sorun devam edecek mi?
  • Datron zaten sorunda bir numara benim eski modem de datrondu 2dk da bir internet gidip geliyordu :S
  • Sorun devam ediyor. Başka bir öneri vaya çözüm sunmak isteyen varsa sevinirim.
  • güncellleme simgesi derken ne tür bi güncelleme istiyor ve + olarak modemin saglam oldugundan eminmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

Datron zaten sorunda bir numara benim eski modem de datrondu 2dk da bir internet gidip geliyordu :S

Hocam öyle diyorsun da, son dönemler haricinde aldığım günden beri takır takır giriyordu. Tam "Demek miadını doldurmuş" diyecektim ki sorun hala devam ediyor. İlginç... Sinirlendim şimdi durup dururken!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denetim masası-otomatik güncelleştirmeler
    çift tıkla en altta KAPAT ı işaretle.
    bilgisayarı baştan başlat bir de öyle dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: stickmata

güncellleme simgesi derken ne tür bi güncelleme istiyor ve + olarak modemin saglam oldugundan eminmisin?

Windows otomatik güncelleme simgesi: sarı ortasında ünlem olan. Sağ alt tarafta. Ne tür bir güncelleme istediğini bilmiyorum. Sürekli %0'da duruyor.

Modemin sağlam olduğundan eminim çünkü daha bugün Electroworld'den aldım. Yani sağlamdır diye tahmin ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

denetim masası-otomatik güncelleştirmeler
    çift tıkla en altta KAPAT ı işaretle.
    bilgisayarı baştan başlat bir de öyle dene

Hemen deniyorum.

Şuraya cevap yazmak için bile iki saat çile çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 25 Mart 2008; 22:15:38 >

• Arkadaşlar sorun çözülemiyor bir türlü. Bilgisayarda ne gibi bir problem olabilir?
  • modeme bir hard reset at,baştan bir kurulum yap.gerçi modemi değiştirmişsin,zaten kurulum yapmışsındır ama şu an eski modem takılı olabilirdiye düşünerek söyledim.yeni modem mi takılı?
    yeni modem takılı ise ethernet kablosunu değiştirerek deneyebilirsin ama işletim sisteminde sorun olması kuvvetle muhtemel.önce bir
    nod32 ya da kaspersky+superantispyware ile taratmanı öneririm
  • Sayfayı açabilmek için 20 defa tazeledim yau!!

Eski modemle ilgili herşeyi söküp attım. Kurulu programlarını bile sildim. Ethernet kablosunu da değiştirdim.

nod32 ya da kaspersky+superantispyware programlarını nereden bulabilirim? Bu bağlantı ile bir yerden de indiremem. Peki kesin işe yarar mı?
  • Dejaay den alıntı

O zaman bu iki programı kullanınız.

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

NOD32TR
    http://www.nod32.com.tr/download/bireysel.asp

Programları güncelleştirmeyi unutmayınız..
  • 4440375 i arayıp durumu birde oradan kontrol ettrin boşda iken upload yada download oluyormu

anakart lan driver yeniden yükleyin splitter varsa düz baglayın yoksa takıp deneyin

başlat çalıştır services.msc den otomatik güncellemeleri devre dışı olarak ayarlayın yeniden başlatın

dns degiştirmeyi deneyin

vs..
  • quote:

Dejaay den alıntı

NOD32TR

• quote:

Dejaay den alıntı

NOD32TR

Deneme sürümleri olduğunun farkındayım yine de teşekkürler. Deniyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

(1) 4440375 i arayıp durumu birde oradan kontrol ettrin boşda iken upload yada download oluyormu

(2) anakart lan driver yeniden yükleyin splitter varsa düz baglayın yoksa takıp deneyin

(3) başlat çalıştır services.msc den otomatik güncellemeleri devre dışı olarak ayarlayın yeniden başlatın

(4) dns degiştirmeyi deneyin

vs..

(1) ttneti aradım. Herşeyi denettim. En sonunda "bağlantınızda bir problem görünmüyor bilgisayarı aldığınız yere başvurun" dendi.

(2) en son yeni format attım. Splitterları değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü daha önce de telefon çaldığında düşüyordu takınca düzelmişti..

(3) burayı daha ilk defa duydum ve nasıl silineceğini de bulamadım. Daha doğrusu dosyayı bulamadım.

(4) ttneti aradığımda DNS'yi değiştirmişlerdi. Hatta " son zamanlarda bilgisayarlara saldırı oldu değiştirmeyi deneyeylim" dendi..

• Superanitspyware ile tarattım 9 tane birşeyler buldu.

Virüs, spy, cart curta çok yabancıyım. Çünkü hiç virüs sorunum olmadı. Yani tanımadığım mailleri açmam, tanımadığımı msne eklemem. Güvendiğim forum sitelerinde dolaşırım fakat nasıl olmuşsa bulaşmış. İlginç.

Superantispyware programı ve bulduğu şeyler ne işe yarar? Ve nod32'de nasıl taratma yapacağım? Tehdit Koruma Modüllerinden mi?
  • C sürücüsünün üstünde sağ ile tıkla NOD32 simgesini göreceksin.ona tıkla sonrasını bulursun zaten.
  • Arkadaşlar sorun hala çözülmedi. Yeni bir kasa mı alsam? Sorun nerede olabilir?
  • Cevap olmadığına göre çözümün hepsini tüketmişim galiba. Ne illetmiş!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.