Kısa bir süre önce bilindik bir indirme sitesinden fireworks programını indirmek istedim. Ama kurmaya fırsat olmadan bir şeyler oldu tarayıcılar kapandı v.s sonra wifi simgesi kayboldu. Aygıt yöneticisinde de ethernet bölümünde ünlem işareti belirdi. Masa üstünde reklam olarak (herhalde) mypcbackup programı yüklendi.
Belki etkisi vardır; Core temp isimli windows 7 masaüstü aracını indirmiştim ondan da olabilirmi? Sonra sistem geri yüklemeyi denedim ve bir gün öncesine attım fakat sorun düzelmedi. Bazı açışlarımda wifi çalışyor bazılarında çalışmıyor. Combofix kullanmak istiyorum fakat zararı var falan dediler korktum. Format da atmak istemiyorum kasada sistemde yeni daha.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Combofix'in zararı olmaz. Ethernet/wifi driver'ını tekrar yükle.
Adı TP-LINK ama tam adını bulamadım herhangi bir program varmı tam öğrenebileceğim.
Merhabalar, "Grafi" TTNET müşteri hizmetlerinde çalıyorum.Bu konular üzerine aranıyoruz durmadan ancak şunu söylemeliyimki kullandığınız ağ olsun, olmasın ağdan ötürü bir sorun yok.Asla ağdan virüs bulaşmaz.Modem tamamen kitleye emanettir.Bu nedenle göz önünde bulunduracağımız konular şunlardır sayın Grafi ;
-O gün indirdiğiniz Programlar vs. Herşey
-Olayın resmi günü ve tarihi ayrıcalıklı olarak ise nasıl olduğunu detaylı olarak anlatmanızı istiyoruz.Yardımcı olmak için tabiki. (Örn: Saat 2 de durup dururken gitti.)
Sizlere yardımcı olacağız ancak sorularımıza 3 gün içinde yanıt gelirse sorununuzu çözeceğiz.Ancak aklınızda eğer ağ varsa bunu atın (ağ farketmez /TTNET,TTK/) asla virüs gelmez.Bunu aklınızdan çıkarınız.En yakın zamanda cevaplarınızı bekliyorum.
Öyle bir konu üzerinde durmadım. Fakat şu an sadece kablo ile bağlanabiliyorum wireless simgesi gitti. İşin garibi ise bazen gelip bazen gelmemesi. Sistem geri yüklemede yaptım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Modem kartımın tam adını bilemiyorum eğer bilirsem güncellemeye çalışacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: MrGrafi
Öyle bir konu üzerinde durmadım. Fakat şu an sadece kablo ile bağlanabiliyorum wireless simgesi gitti. İşin garibi ise bazen gelip bazen gelmemesi. Sistem geri yüklemede yaptım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Modem kartımın tam adını bilemiyorum eğer bilirsem güncellemeye çalışacağım.