Şimdi Ara

internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarımı yeni aldığımda pc açıldığı gibi internet bağlı oluyordu. Artık pcyi açıyorum 20dakika bekledikten sonra internete girebiliyorum. internete bağlı değil diye hata veriyor. pc açıldığında hamachi de hemen açılıyor ve ona bağlanıyor. ama internete giremiyorum. sorunumun çözümünü bilen var mı?

not: modemin yanması gereken tüm ışıkları yanıyor.

• up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

Ben bilgisayarımı yeni aldığımda pc açıldığı gibi internet bağlı oluyordu. Artık pcyi açıyorum 20dakika bekledikten sonra internete girebiliyorum. internete bağlı değil diye hata veriyor. pc açıldığında hamachi de hemen açılıyor ve ona bağlanıyor. ama internete giremiyorum. sorunumun çözümünü bilen var mı?

Bilgisayar açıldığında İnternet Erişim Yokmu yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Ben bilgisayarımı yeni aldığımda pc açıldığı gibi internet bağlı oluyordu. Artık pcyi açıyorum 20dakika bekledikten sonra internete girebiliyorum. internete bağlı değil diye hata veriyor. pc açıldığında hamachi de hemen açılıyor ve ona bağlanıyor. ama internete giremiyorum. sorunumun çözümünü bilen var mı?

yazmıyor öyle. internete bağlı gösteriyor sağ altta. google chrome, internet explorer, mozilladan falan internete girmeyi deneyince giremiyorum. bugün pcyi açtıktan 20dk sonra girebildim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

yazmıyor öyle. internete bağlı gösteriyor sağ altta. google chrome, internet explorer, mozilladan falan internete girmeyi deneyince giremiyorum. bugün pcyi açtıktan 20dk sonra girebildim.

Statik DNS ve İP kullanıp deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.