Şimdi Ara

internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün pc'ye format attım ve her zamanki gibi driverlerimi kurdum.Nette biraz takıldım.Sonra baktım ki pc bazı sayfaları açmıyor ve int. acayip yavaşladı.Pc de sorun yok ama net çok feci yavaş.Sistem geri yükleme vb. şeyleri yaptım olmadı.Burayı açasaya kadar kaç sayfa yenileme yaptım bilmiyorum.Eski modemi taktım aynı.Lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom696 -- 11 Mayıs 2009; 20:42:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cimbom696

Arkadaşlar bugün pc'ye format attım ve her zamanki gibi driverlerimi kurdum.Nette biraz takıldım.Sonra baktım ki pc bazı sayfaları açmıyor ve int. acayip yavaşladı.Pc de sorun yok ama net çok feci yavaş.Sistem geri yükleme vb. şeyleri yaptım olmadı.Burayı açasaya kadar kaç sayfa yenileme yaptım bilmiyorum.Eski modemi taktım aynı.Lütfen yardım.

nasıl akıl versek bilmiyorum ki?

ama fotmattan sonra program kuararken ke y ma ker yada cra ck dosyalarında sorun olabilirmi? bazen bu tip dosyalar kendileri vürüs oluyolar...

formattan sonra vürüs programı kurmadan nete baglanma...

kullandıgın vürüs programın güncel olmalı,,,

bugün sistemi yeni kurmuşsun sistem geri yükleme yaptum demişsin sistem geri yükeme aynı güne geri dönüyormu? ben hatırlamıyorum...

bazen bölgsel olarak nettede sorun olabiliyo,,,

bazı modifiye sistemler internet ayarlarıyla oynayabiliyor,,

başkada bişey aklıma gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.