Şimdi Ara

Internet sitesi kurcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar acik konuscam ben bu konulari pek bilmem host nedir falan ben birtane video inceleme sitesi kurmak istiyorum mesela ps3 oyun cikcak o oynu inceleyip videosunu internete falan koymak nasil yapcam hicbir fikrim yok kotu fikir diyorsaniz
    bitane forum sitesi kurmak istiyorum ama o da nasil yapilcak bilmiorum bir arkadas cikip herseyi anlata bilirse cooook tesekkurler

Arzu ederseniz, Alan adı tescili ve barındırma hizmeti konusunda size yardımcı olabiliriz.

Uptime Oranımızı Kontrol Etmek için Lütfen Tıklayınız

Firmamız Hakkında yapılan yorumlar için Lütfen Tıklayınız

Msn:info@lemanhost.com

Saygılarımızla;
    Gökhan Canbazoğlu
    Web: LemanHost I.H. | Business Solutions
    Email Adreslerimiz : info@lemanhost.com destek@lemanhost.com
    Mustafa Kemal Bulvari Aspart A/3 Bodrum/MUGLA
    Telefon: +90 (252) 387 57 09 | Faks: +90 (252) 387 57 09
    Vergi Dairesi No: 8940118355 | Ticaret Sic. No:582401-529983
    T.C Telekomünikasyon kurumu yer sağlayıcı faliyet belgesine sahip'tir.(YS No:686)

• Merhaba hocam
    Eğer sitene host arıyorsan doğru yerdesin! Hosting işinde dünyanın en büyük firmalarından birisi hostgatordur. Bunun içindir ki yaklaşık 1.800.000 müşterisi vardır.
    Örnek paket :
    Sınırsız alan sınırsız band sınırsız trafik
    %99,9 Uptime
    25 $ advers kuponu hediye
    Ayrıca ilk ay sadece 0.01 $ ( Bunun için hostingi satın alırken kredi kartı bilgilerinizi yazdığınız yerde bulunan coupon code kısmına wordpress yazmanız yeterli) Diğer aylarda sadece aylık 7.95$ (ayrıca adult izinli)
    24/7/365 destek hattı
    Memnun kalmazsan 45 gün içinde paran iade
    Örnek pakete ulaşmak demosunu görmek ve diğer paketler hakkında bilgi almak için :
    www.hostgatorturkiye.com
    Vakit ayırdığın için teşekkür ederim.
    Umarım sana yardımcı olabilmişimdir.
    Seni aramızda görmekten memnuniyet duyarım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.
    Saygılarımla

• Cpanel özelliklerinden biri olan fantastico sayesinde sürekli güncellenen çok sayıda script'i (forum ve portalı) anında kurabilir ve düzenleme yapabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olmakla birlikte Türkçe paneliniz sayesinde kolaylıkla içeriğe ulaşacaksınızdır.

Linux Hosting 1

Disk Alanı : 500 MB

Aylık Trafik : 100 GB

Sınırsız mysql , subdomain ve e-mail

Yıllık Ücret : 30 TL

------------------------

Linux Hosting 2

Disk Alanı : 2 GB

Aylık Trafik : 300 GB

Sınırsız mysql , subdomain ve e-mail

Yıllık Ücret : 50 TL

------------------

www.asihost.com & destek@asihost.com

• yıllık 6 tl'den baslayan hosting paketlerimiz vardır. ayrıca forum kurulumu içinde yardımcı oluruz.
    MSN: msn@roseserhost.net
    Mail: info@roseserhost.net

Orjinalden alıntı: EdeSS@

adam hiç bişey bilmiyorum diyor domaini almayı domaini aldıktan sonra hosta kurmayı bunları anlatacagınıza gidip reklamınızı yapmışsınız

yemin ediyorum simdi ayni seyi yazcaktim hic birsey bilmiyorum dedim adamlar direk reklama basladi
    Daha Fazla Göster
  • domain ve host al forum kurmak için çoğu panellerde auto installerlar var. Eğer o seçenek de yoksa ismi al hosta yönlendir ve smf forum yada başka forum kur hostuna. Kurulumları internette mevcut. Yavaş yavaş öğrenirsin herşeyi..

Saygılar..

Orjinalden alıntı: huzuristan

domain ve host al forum kurmak için çoğu panellerde auto installerlar var. Eğer o seçenek de yoksa ismi al hosta yönlendir ve smf forum yada başka forum kur hostuna. Kurulumları internette mevcut. Yavaş yavaş öğrenirsin herşeyi..

Saygılar..

tesekkurler bilgi icin ama hevesim kacti yaw adamlar bole reklam lar verince dedim kndi kndime hic bisey bilmiom bide bosu bosuna site falan kurcam

...hepsine

• lütfen reklam yapmayın size sorulan soruya önce bir cevap verin.
    @GfBrt forum sitesi kurmak çok basit bir iştir hazır forumu alıp hostinge kuracaksın hiç zorlanmazsın hosting nedir diye kafayı yorma senin dosyalarının başkasının hdd sindeki yerdir sen ftp den siteyi açıp sürekliyeceksin çok basittir.

Orjinalden alıntı: bigdream

lütfen reklam yapmayın size sorulan soruya önce bir cevap verin.
    @GfBrt forum sitesi kurmak çok basit bir iştir hazır forumu alıp hostinge kuracaksın hiç zorlanmazsın hosting nedir diye kafayı yorma senin dosyalarının başkasının hdd sindeki yerdir sen ftp den siteyi açıp sürekliyeceksin çok basittir.
    tsekkurler

ben bu siteyi arkimle kurcaktim artik o istemiyor ama belki ben tek yaparim su an dusunuyorum...

neyleyim ben sarı dediğimde kırmızı demeyen hatunu...
  • daha pm gelmedi nasıl sey ettirildiki? :)

Nokia 5800 XpressMusic
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.