Şimdi Ara

İnternet sitesi açan zengin olmuş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hürriyet'de haberlere bakarken gördüm teknoloji ile ilgili adımlar atanlar , internet sitesi kuranlar zengin olmuşlar . Demek ki saksıyı çalılştırarak bilgisayar ile ilgili birşeyler yaparsak bizde zengiin olabiliriz , tabii bu o kadar da kolay değil .
    Haber için tıklayınız !

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1167011&Date=19.01.2010&Kategori=ekonomi&b=Eksisozluk%20para%20basti,%20Microsoftu%20birakti

Demek dh'ın gelriri aylık 100 bin tl değil ekşi sözlüğün 100 binse Ama dh'da iyi para kaldırıyodur .

• Ne alaka ya benim de adult sitem var hiç zengin olamadık daha . Web Site özveri , deneyim ve sabır ister

Ek$isozluk O dönemlerde Türkiye'nin hiçbir zaman görmediği bir platformdu farkındaysanız.

Hatta Urbandictinary ile kıyaslıyor hangisi daha önce yapıldı diye
  • Ayda 100 bin.
  • DH yönetimi adamın yorumlarını okusun

"Reklam verme-alma süreci biraz sancılı geçti" diyor Kapanoğlu ve şöyle anlatıyor: "Her şey güllük gülistanlık olmadı başlarda. Mesela Ekşi Sözlük'ün meşhur "Dön bebeğim" modu yani isteyenin zemindeki tema reklamı yok ederek klasik Ekşi Sözlük görünümüne dönüşünü sağlayan düğme, reklamverenin hiç hoşuna gitmedi. Reklamverene kalsa bütün siteyi kapatır, ekrana reklam koyar ve bir dakika boyunca da orada tutar. Bu kullanıcının özel alanına tecavüz edecek noktalara kadar da gidebilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

DH yönetimi adamın yorumlarını okusun

"Reklam verme-alma süreci biraz sancılı geçti" diyor Kapanoğlu ve şöyle anlatıyor: "Her şey güllük gülistanlık olmadı başlarda. Mesela Ekşi Sözlük'ün meşhur "Dön bebeğim" modu yani isteyenin zemindeki tema reklamı yok ederek klasik Ekşi Sözlük görünümüne dönüşünü sağlayan düğme, reklamverenin hiç hoşuna gitmedi. Reklamverene kalsa bütün siteyi kapatır, ekrana reklam koyar ve bir dakika boyunca da orada tutar. Bu kullanıcının özel alanına tecavüz edecek noktalara kadar da gidebilirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sedat Kapanoğlu, "Kullanıcıyı rahatsız ederseniz, hem reklamverenden hem siteden nefret eden bir potansiyel müşteriyle karşı karşıya kalırsınız ki bu de pek hedef kitle tanımına uyacak bir nitelik değil" diyor.

Sanki bizim forumu anlatmış.
  • 100 bin az para mı? yılda 1.2 trilyon ediyor.
  • Bundan sonra ekşi takılcam ben
  • BİDE ORAYA REKLAM VERENLER NE KADAR ÇOK KAZANIYOR ONU DÜŞÜNÜN.
  • quote:

Ne alaka ya benim de adult sitem var hiç zengin olamadık daha . Web Site özveri , deneyim ve sabır ister

Ek$isozluk O dönemlerde Türkiye'nin hiçbir zaman görmediği bir platformdu farkındaysanız.

Hatta Urbandictinary ile kıyaslıyor hangisi daha önce yapıldı diye
  • ayda 100 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Sedat Kapanoğlu, "Kullanıcıyı rahatsız ederseniz, hem reklamverenden hem siteden nefret eden bir potansiyel müşteriyle karşı karşıya kalırsınız ki bu de pek hedef kitle tanımına uyacak bir nitelik değil" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 22 Ocak 2010; 19:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rkhan

Sedat Kapanoğlu, "Kullanıcıyı rahatsız ederseniz, hem reklamverenden hem siteden nefret eden bir potansiyel müşteriyle karşı karşıya kalırsınız ki bu de pek hedef kitle tanımına uyacak bir nitelik değil" diyor.

anlayana tabi
  • Artık yanımda annem-babam-ablam varken internete bile girmek istemiyorum. Sistemimi full şekilde korusamda sitenin birine giriyorsun "Nasıl ilişkiye girilir?" - "bilmem ne seni bekliyor" vs. cins cins ve aşırı rahatsız edici reklamlar karşına çıkıyor.

Hadi biz reklam engellemeyi vs. biliyoruz fakat ilköğretime giden çocuk ne yapsın ?
  • ben kurdumhttp://www.hardwareturk.com/ kimse girmiyor arkadaşlardan falan giren olursa öyle dh dende var üyeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

ben kurdumhttp://www.hardwareturk.com/ kimse girmiyor arkadaşlardan falan giren olursa öyle dh dende var üyeler

Zaten öyle her site yapan zengin olsaydı ooo Önemli olan sitenin ne kadar ilginç olduğu , gerisi gelir

• Zenginin malı benim çenem olduğu gibi sizin çenenizide yoruyor.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.