Şimdi Ara

İnternet Servis Sağlayıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Millenicom'dan 1000MBPS internet kullanıyorum TTNET altyapısı ile. Genellikle EA FC (FIFA) oynarım ve eski internetim TurkNet 100Mbps iken ms değerim sürekli 30-35 arasındaydı. Millenicom'dan sonra 40-50 arası geziyor ve nadir de olsa oyun içinde ping dalgalanmaları yaşıyorum. Bufferbloat testi yapmamı söyledi birkaç arkadaşım. Test sonucunu aşağı ekliyorum. Modemim Keenetic Hopper DSL. TurkNet ping değerim daha iyiydi fakat 1000MBPS hız daha cazip geldi ancak pişman oldum. Bölgemde TTNET 1000MBPS veriyor. Maalesef gigafiber yok ve ttnet temsilcisi ile görüştüğümde Millenicom'dan daha iyi ping değerleri alırsınız dediler ancak taahhütlü olmasından dolayı, beğenmemem halinde cayma bedeli ödeyecek olmam beni düşündürüyor. Fikirlerinizi alabilirim.

İnternet Servis Sağlayıcılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Her zaman derim altyapı kiminse direk ondan hizmet almak daha faydalı diye.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz ancak 18 aylık taahhütün altına girip de yüksek pinglerle karşılaşırsam geri dönüşü çok zor olacağından ötürü çekincelerim var. Bölgemde 1000mbps ttnet kullanan kimseyi de bulamadım referans olması açısından. Taahhütü zorunlu kılan isslerin en azından 1 ay bile olsa deneme süresi vermesi gerekirdi diye düşünüyorum

• Zyprox Z kullanıcısına yanıt

Türk telekomda zor fiberde öyle sorunlarla karşılaşman

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşamam belki ama ping değerleri yüksek çıkarsa geri dönüş olmayacak tabii

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.