Bir arkadaşın evinde net yok, haliyle PC'sine kurulu olan nod32'yi güncelleyemiyor. Nete gerek kalmadan bu işi halledeceğim bir yöntem var mıdır?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Malesef yok.Ekstra dosyaları ayrı bir klasöre indirip decompress yapmadığı için böyle bir olanak yok.indirdiği dosyaları direk programın içine gömüyor.Fakat şöyle olabilir internet olan bir yerden programın son sürümünü indirip o arkadaşının pc sine kurabilirsiniz.
ben de yok diye biliyorum. mecbur bağlanacak internete güncellemek için. ama x264ün dediği gibi yeni sürümü yüklenebilir
cevaplar için teşekkürler.
avast gibi bazı programlarda var fakat bunda yok
Avira'da manuel update özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Programı açtığınızda avira nın sitesinden indirdiğiniz .zip dosyasını gösteriyorsunuz. Güncelliyor.
Merhaba; Ücretli KASPERSKY kullanıyorum ancak bilişim aleminde OLMAZ, OLAMAZ gibi nitelemelere biraz mesafeli yaklaştığım için araştırdım. Olabiliyor.. Örneğin bir ecnebi sitesinde şöyle bir bilgi buldum. İngilizce ama ifadeler anlaşılabiliyor. Ben anlamadım derseniz Türkçe'ye de çeviririm.. Buyurun yöntemi..
Manually Update Eset NOD32 Offline Update off a USB drive or a folder on your hard drive, try the following.(Offline Update Nod32 Antivirus)
1. Download latest offline update 2. Extract to the root of your hard drive or USB drive, or any other folder that you're comfortable with. Make note of the folder with name nod_upd in your USB drive or hard drive, for example C:\nod_upd.
3. Open up the NOD32 Control Center by clicking on the system tray icon.
4. Open the "Update" screen and click on "Setup".
5. Choose your USB drive, eg. F:\nod_up\ or D:\nod_upd or anything...
6. Then, at the update screen, click "Update now".
internet yoksa antivirüs ede gerek yok (Benim Görüşüm)
quote:
Orjinalden alıntı: engin1975
internet yoksa antivirüs ede gerek yok (Benim Görüşüm)
Malsef senin görüşün yanlış. :) Neden dersen internet yoksa bu pc ye hiçmi usb - CD veya benzeri aygıt takılmayacak? Bu arada Nod32 güncelleme dosyalarını indirip kurduğuna göre eğer üzerinde uğraşılırsa internet olmadan güncellenebilir. Ama gerçekten uzun iş......
ESET v3.0.x v4.0.x Offline Cumulative Updater Nasıl kullanılır ?
ESET Nod32 Kuruluysa Eğer... Kurulum Bitince "NOD32_Offline_Update" Dosyasını Çalıştırın.... Kendisi Otomatik Olarak '' C '' de Update Klasörü Oluşturacak... Daha Sonra Nod32' yi Açın F5 Tuşuna Basın... Çıkan Ekranda Solda Update Seçeneğini Göreceksiniz Ona Tıklayın... Oradan Update Server Başlığında Solda " Edit " Düğmesine Basin ve C:Update Yazip Add ve OK' i Tıklayın... Açık Olan Ayarlama Penceresini Kapatın... Sağ Alt Köşede Nod32' nin Icon' una Sağ Tıklayıp Updata Deyin ve Güncelleme İşlemi Başlıyacaktır...
Teşekkürler bilgi için..
quote:
Orjinalden alıntı: Superdeve
Avira'da manuel update özelliği var. Onu kullanabilirsiniz. Programı açtığınızda avira nın sitesinden indirdiğiniz .zip dosyasını gösteriyorsunuz. Güncelliyor.