Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilettim, fakat hizli donus saglanmadi, o arada internet geldi fakat neden oldugunu su anda bilemiyoruz dediler

• justwatch88 kullanıcısına yanıt
    2 ay. Sırf o yüzden diğer evde turk.net devam ediyordum. Aralıkta 5 ay dondurdum. Ama mayısta dönünce değiştireceğim. 250 çok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Başka bir iss geçiyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hiç dondurmadım dondurursam işlem yapabilirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 24 Ocak 2023; 18:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de yazlıkta turknet kullanıyordum 6 ay dondurma hakkı + bedava olması harikaydı. Fakat yeni zam cazibeyi bozdu. 6 ay donduran pek isp yok millenicom 90 gün max. İyi haber geldi 28 tl ücretle 6 ay dondurabilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hattınızı 1 (bir) yıl içerisinde 2 (iki) defa olmak üzere toplam 6 (altı) ay dondurabilirsiniz. İşlem ücreti olarak tarafınıza 28 ₺ yansıtılmakta olup, ödeme sonrası hattınız dondurulacaktır. İşleme onay veriyorsanız kısmi ve işlem ücreti faturalarınızı oluşturabilirim. Ödeme sonrası bize yazdığınızda dondurma işleminizi yapabiliriz.

Millenicom mu bu hocam? Internet kutusu mu? Ev telefonu da vardı onu iptal edeceğiz işte turk.net in en büyük artısı oydu. Bir de telefon eski tip bakır kablolarla geliyor. Fiber gelince o da net bağlandı. 2 hat var aslında du an Edirne de ki evde.

Bu bilgiyi veren internet kutusu. Millenicomda max 90 gün dondurabilirisiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Oo süper o zaman. Daha önce sadece 2 ay dondurma yapıyorlardi. İstanbul da ki evde sırf bu yüzden net açık kalıyordu. Diğerini de internet kutusuna geçiririm artık...

Bana böyle bilgi verdi whatsapp destek hattı. İsterseniz sizde bir sorun netleştirin

• illsucceed kullanıcısına yanıt
    TT den başka ISS ye mi taşıdınız?

Kullandığınız gün kadar bir fatura geliyor sanıyorum. Yani atıyorum taşıma işini 28 Ocak ta yaptılar, 3 günlük bir rakam yansır size sadece.

• İnternet kutusu isimli firmaya geçmeyi düşünenler için tecrübelerimi paylaşayım.

Ben 2022 ağustos ayında türknet zammından kaçıp internet kutusu isimli firmaya geçtim. çok memnunum, alt yapınız sağlamsa bir sorun yaşamazsınız. Ben sorun yaşamadım, ama olası bir sorun da müşteri hizmetleri sorun çözme de nasıldır derseniz bilgim yok.. çünkü hiç sorun yaşamadım. Geçen gün hız testi yapmıştım. Şimdi yine hız testi yapıyorum ve sonuçları paylaşıyorum. Bu arada bu hız testlerini yaparken evde TV 5 tane telefon falan internete bağlı. Hız testini telefondan wifi ile yaptım. Geçmeyi düşünenlere fikir vermesi açısından paylaştım.
    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• Tugi-uA kullanıcısına yanıt

referans kodunu paylaşmayı unutmuşun...

• terminathor kullanıcısına yanıt
    Onu da isteyene özelden atarım artık

• 35mbps'den 100mbps'ye geçiş yaptım, hızım mobil cihazlarda 25-30, bilgisayarda 30-50mbps arasında seyretti. 50mbps hızı da yalnızca test ekranında görebildim, test sonunda en fazla 45 gördüm. Whatsapp hattından yazdım, iki ayrı günde modemimde 87mbps hız görüntülediklerini belirttiler. 100mbps'ye geçiş için whatsapp hattından yazmıştım, arayarak dönüş yapmışlardı. Tekrar 35'e geçmek istiyorum dedim, bu kez benim aramamı istediler.

35mbps paketle bilgisayarda 30, mobil cihazlarda 20mbps hız alıyordum.

• Yalpağan Y kullanıcısına yanıt

2.4Ghz wifilerde bu hızı almanız normal 5Ghz kullanırsanız hızınızın %90 kadarının alabilirsiniz

• Uzun vadeli alabiliyor muyuz internet kutusundan? Yani 12 ay peşin ödeyerek mesela?

• jedi_master kullanıcısına yanıt
    alabiliyorsun.

• Bu iss de modemi kapatıp açınca ip değişiyor mu yoksa sabit mi ve sadece dns değiştirerek engelli sitelere giriyor mu?

• Tamamen yanlış ve hatalı bilgi. Neye göre bunu söylüyorsun hocam?

• QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt

Sabit, giriliyor.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.