whatsapp cevap süresinin de telefondan farkı yok maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (237. sayfa)

-
-
Yine teamspeak bağlantısı gerçekleştiremiyorum. Whatsapp'tan yazdığım zaman şu kadar süredir bağlısınız diye saçma sapan bir argümanla sorun olmadığını savunuyorlar. Sırf şu sorun yüzünden ayrılmak zorunda kalacağıma mı üzüleyim yoksa şu ufacık sorunu çözemediklerine mi bilemedim
-
interneti kopan var mi? fiber kullaniyorum. ip alamiyor modem 20 dk kadar oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok, sabahtan beri çalışıyorum hep bağlı. İst/gaziosmanpaşa
-
tesekkurler, 30 dakika kadar bir kesinti oldu sonra duzeldi.
-
Türk Telekom 180 tl vermek mi internet kutusuna 90 tl vermek mi ?
Rezil olmayalı tek isteğim bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Türk telekom'a 27 ay taahhütüm vardı. Yüksek bir teklifle geldiler ve düşürmediler. Onlara bu dönem boyunca 24MBps için verdiğim paranın aynısına 100Mbps'ye internet kutusu'na geçtim ve hız artışı dışında fark görmedim.
Hep aynı hizmeti alıyorsunuz. İnternet kutusu da oldukça hızlı destek veriyor bu arada. Geçen gün kayınvalidem için bir mesaj attım gecenin bir yarısı, 5 dakikada sorunu çözdüler.
Ben oyun oynamam, o yüzden ona dair bir yorum yapamayacağım ama tüm gün toplantılarım, çocuğun canlı dersleri, akşamları internetten 1080P film falan izliyoruz.
Eğer geçişe karar verirseniz diye size bir ÖM atacağım.
-
Kart arızası dedikleri muhtemelen TT kaynaklı problem gibi duruyor. Santral tarafında falan bir şey olabilir.
Sizin bölgede başka kullanıcılarda da sorun vardır muhtemelen, Poyraz'dan bağımsız.
Alt yüklenicilerin TT'ye çok fazla yaptırımı olamıyor, biraz başına buyruk çalışan bir firma TT. Bence operatör değişikliğiniz bir şey değiştirmeyecektir.
-
Başka bir iss den mi geçiş yaptınız
Belgeleri attıktan ne kadar sonra bagladilar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 24 Ocak 2023; 16:24:26 >
Ben abone olurken TT'den geçmiştim. Karşı tarafın onayına göre değişiyor geçiş süresi, bende TT evraklar okunmuyor falan diye ayak yapmıştı ilk, sonra tekrar aynı evraklarla başvuru yaptılar ve iptal ettiler.
Aslında iptal de değil, geçiş oluyor. O yüzden de kesinti yaşamadan hattınız aktif oluyor. Modemin vs... mülkiyetini alıyor internet kutusu, modem üzerinde kullanıcı adı değişiyor sadece.
Ama sizin ISS diyelim ki Turk Net, işte o durumda işler değişiyor. Gigafiber ise kendi altyapısı olduğundan ötürü geçiş gibi değil, yeni başvuru gibi alıyorlarmış. Az önce annemin TurkNet bağlantısını iptal ettirdim mesela. İnternet kutusu'na taşıyacağım onu, VDSL'e geçireceğiz (binasında fiber olarak sadece TurkNet vardı).
-
türk telekom ile olan taahutumun son günü 25.01.2023
Yarin taahutsuz ücret gelicek diye korkuyorum
Yeni anlaşma için aramadilar mi sizi? Kabul etmediyseniz direkt yeni fiyattan gelebilir...
Valla bende şaşkınım 1 ay önce aradılar 1-2 kez sonra hiç aranmadım 20-30 lira olsa sıkıntı yok ama 300 tl falan kitlemezler umarm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 24 Ocak 2023; 16:56:6 >
Bir an önce operator değişikligi yapın. Tam tarife bir ay geçirirler. Taahhütsuz şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 24 Ocak 2023; 17:39:34 >
Bende günlerdir hiç bir kesinti yok wp destek hattına ilettin mi ?
-
Valla evrakları falan yolladim sonra bir de aradım
İlgili birim ilettik dediler umarım en kötü yarin olur
Umarım. Ama her türlü pahalı olur Telekom. Başka firma düşünün isterseniz.
Hat dondurma işleminiz var mı? Var ise 180 gün mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X