Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
24
Favori
51.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Catir catir zam yapmayi biliyorsunuz ama veremediginiz hizmetlerin ucretlerini faiziyle geri odemeyi taahut edebiliyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ananni A kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle çook müsteri kaybederler.Bir aydır bu kaçıncı hemde böyle önemli bir günde kesildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lokasyon Sivas. yaklaşık bir saattir intenetim yok. tam gününü buldunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Boyle rezillik olamaz. Agustostan beri gayet sorunsuz ve mutlu kullaniyordum. Hadi bir iki kez olur dedim ama her aksam bu kabul edilemez. Ozellikle dogru durust aciklama yapilmamasi ve hicbir sey yokmus gibi davranilmasi buyuk rezillik.

Yarın geçip kurtuluyorum inşallah.

Nereye geciyorsunuz hocam? 200mbps ve uzeri icin ben de arayistayim

• türknet zam yaptı diye bu firmaya geçmiştim iki haftada bağlantı yavaşlaması kesilmeler derken şimdi de poyraz.net e geçecem sanırım o da olmazsa türknete 230 lira bayılacaz artık başka çare yok

Araştırmalardan sonra comnete baş vurdum ön ödemeli.Şuan o iss de sorun yok mesela

fiyat ne hocam geçiş kolay oldu mu?

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Uygulamasından nfc li telefon ve yeni kimlik kartiyla baş vuruyorsunuz.Sonra geçiş formunu indirip çıktı alıp imzalayıp resmini gönderiyorsunuz.12+1 ay referans 100mbps 109 tl

Bende geçiş yapmak istiyorum fakat comnet modem göndermiyorlar galiba kendimiz almak gerekiyor diye biliyorum

• insurrection İ kullanıcısına yanıt
    Vdsl modem kullaniyorum aynı modemle devam edebiliyorum.

• Benim bölgede fiber altyapısı olduğu için internet hizmeti aldığım firma fiber modem kendisi veriyor. Comnet de böyle bir hizmet yok diye biliyorum

• insurrection İ kullanıcısına yanıt
    Arayıp sorabilirsiniz

Saol hocam comnet konusunda arkadaşın mesajı 80 beğeni almış onu gördükten sonra vaz geçtim 200 tl ttnete bayılıcaz artık sanırım bu bile 180 tl olmuş zaten.

Edit: Hizmet numarasını nerden öğrenebiliriz online işlme merkezinde abone numarası var hizmet numarası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 7 Şubat 2023; 1:38:14 >

aynen gitti gene bu nasıl birşey arkadaş sık sık kopma oluyor bide utanmadan kopma yok diyor 180tl falan etmez bunlar geçmeyin

• Engelli tarifesi neden 160 TL? %25 indirim olması gerekiyor. Revize edecek misiniz?

• son 2 aydır hergün hız problemi ve kopmalar yaşıyorum defalarca arıza kaydı alındı fakat ttnet ekipleri gelmedi. arıza devam ediyor ve her gece düzenli olarak internetim kopuyor. whatsapp destek hattında yüzlerce kez internetim koptu mesajı attım.tek yaptıkları modemi resetlemek hız değerlerimi düşürüp dahada yavaşlamasına neden olmak. sonuç olarak hiç memnun değilim. çözüm bulunamıyor. 2 ay boyunca 100 mb parası ödeyip 30 mb internet hızı aldım ve kopmalar cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetortayayla -- 7 Şubat 2023; 3:7:22 >
  • Oim fatura ödeyemiyorum hata veriyor , sayfada sorunmu var

• Değerli Abonelerimiz,

İnternet Kutusu ailesi olarak deprem felaketi nedeniyle derin bir üzüntü duyuyoruz.

Mağduriyet yaşayan abonelerimize destek olabilmek için bölgedeki abonelerimizin nakil ve hat dondurma talepleri ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ve işlem önceliği sağlanacaktır.

Yaşanan felaketi en az can kaybı ve hasarla atlatmayı temenni ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.