Evet yazdım ama dönüş yok. Telefondan da telesekrete bağlanıyor. Ulaşamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet yazdım ama dönüş yok. Telefondan da telesekrete bağlanıyor. Ulaşamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok saçma değil mi ya. Şuan internetim yok, durduk yere gitti. Karşımda muhatap yok. En kısa zamanda comnete geçmeyi düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Şubat 2023; 0:8:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet yine gitti. Bari bugün yapmayın insanların acil iletişime ihtiyaçları var, gerçekten büyük rezillik. Ne doğru dürüst bir açıklama var ne bir çözüm var. YETER |
istanbul avcılar bende de internet yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bende anlamadım Bu ikisinin sahipleri aynı kişiler mi Arçelik-Beko olayı gibi Biri gitti mi diğeri de gidiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Şubat 2023; 0:22:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |