|
Bir süredir yazlık evimizde İNTERNET KUTUSU adlı firmanın fiber internetini kullanıyoruz. Adreste uzun süreli konaklamadığımız için aboneliğimi iptal etmek için sitelerinde hiç bir bağlantı bulamadım. Telefon ile iletişimi zorla da olsa sağladığımızda modemi kendilerine ulaştırmam sonrasında abonelik işlemimin iptalinin başlatılacağını söylediler. Normal şartlarda bir iptal başvurusu alıp 15 gün içinde modemin iadesi, iade edilmediğinde modem ücretinin faturalandırılması gerekiyor; farklı internet sağlayıcılarında işlemler böyle sağlanıyor. Modemin kendilerine ulaştırılma sürecinde geçen zamanda kullanmadığım internetin bedeli neden bana yansıtılıyor? Ayrı bir olay da modemi kendilerine ulaştırmam için gönderdikleri SMS ile başladı. Mesajda gönderici ödemeli olmak üzere bir cari kod paylaşılmış. Paylaştıkları cari kod ile 200₺ kargo ücreti bana çıkarılıyor, aynı kod ile karşı ödemeli gönderilmesi ile 80₺ ücret kendilerine çıkarılıyor ama hiç bir şekilde karşı ödemeli kargoyu da kabul etmiyorlar. Mülkiyeti bana ait olmayan modemin kendilerine teslim edilmesinde çıkan masrafın bana ait olmayacağını söylediğimde öyle bir hizmetleri olmadığını, farklı bir aksiyon alamayacaklarını söyleyip tamamen çıkmaza sokuyorlar konuyu. Fiyatlar uygun diye bu firmaları tercih ediyoruz ama sonrasındaki zamlarının üzerine bir de abonelik iptalinde böyle sorunlar yaşatıyorlar. Konu ile ilgili Cimer'e ve BTK'ya şikayette bulundum. Yarın hakem heyetine de başvurarak iptal ile ilgili tarihi netleştirmiş olurum diye düşünüyorum. Firmanın forumumuzda yetkilisi de varsa konuyu çözmelerini buradan da talep ediyorum. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt