< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
|
Sizinkini kullandım hocam |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimboslayz34 -- 18 Haziran 2022; 13:24:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022 Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit) Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet. Referans numarası : 8576098517 Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melodrhyme -- 18 Haziran 2022; 16:33:2 > |
|
|
Abonelik Başlangıcı : MAYIS-2022 Tarife : Mega Kutu (100Mbps VDSL) Durum : 1 Ay doldu ve diğer servis sağlayıcıdan ne kadar hız alıyorsanız bundan da onu alıyorsunuz yani sorun yok. Referans No : 8576083375 Referans numarası ile üyelik yaparsanız hem siz ben ben 1 ay bedava kullanım hakkına sahip olacağız. |
|
Abonelik Başlangıcı: Mayıs 2022 Kullanılan Tarife: Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit) Memnuniyet Durumu: Türknette alamadığım hızı sağolsunlar kendilerini vererek sorunsuz olarak 100 mbps hız almamı sağladılar. Ek olarak bir sorun olduğunda whatsapp hattından, telefon ile arayarak müşteri hizmetlerinden hemen ulaşabilme imkanı sunuyorlar. 3 hafta önceye kadar akşamları hız düşüklüğü sorunu vardı ancak sağolsunlar onu da çözdüler. İnternet Kutusu, şu an geçilebilecek fiyat/performans olarak en iyi internet servis sağlayıcılarından birisi. Referans Numarası: 8576031445 Not: Referans numaramı kullanarak hem siz, hem ben 1 ay bedava olarak kullanabiliriz. Üniversite öğrencisi olduğum için ufak bir desteğiniz de olmuş olur. Şimdiden teşekkür ederim. |
Hocam kullandım ama daha başvurumu yeni yaptım. İnşallah olur. Edit: Abonelik başlangıcı Haziran 2022 Kullanılan tarife vdsl 100mbit Memnuniyet durumu: daha hizmet almaya başlamadım Referans numarası: 8576024515 Referans numarami kullanarak hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arakzid -- 21 Haziran 2022; 12:43:27 > |
|
|
Abonelik Başlangıcı : HAZİRAN 2022 Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit) Memnuniyet Durumu : Uygun fiyat, sorunsuz hizmet. Referans numarası : 8576098517 Referans numarasını kullanırsanız karşılıklı 1 er ay ücretsiz kullanım kazanmış oluruz. |
|