Şimdi Ara

İnternet Kafeye Pubg Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internet kafe işletiyorum. Ayrı ayrı steam hesabı açıp 3 tane bu oyundan alsam gelen müşteriler oynayabilirmi?

1-Önceki oynayanın kaldığı yerden mi devam eder?

2-Birde birbirilerini vurduklarında hesap ban yiyormuş ban durumu olduğunda bunu geri açtırabilirmiyiz. Ban yememelerini ben engelleyebilirmiyim.

Kısacası böyle kendime hesap açıp müşterilere vermemi önerirmisiniz?

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • durduk yere birbirlerine sıkıp report etmezler sanırım arkadaşım sürekli internet kafeden oynuyor çok talep varmış ankara keçiören de bir kafe. Bence iş yapar . Kaldığı yerden derken oyunda rütbe vs sistemi yok.Bence 1-2 adet alıp reklamını yapın ona göre karar verirsiniz. Kendi hesabı olanlarda vardır illaki kurmakta fayda var.Bilgisayarların donanımının iyi olması gerekli ama.
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • Hocam kesinlikle iş yapar. Çünkü son zamanlarda çok meşhur ve iyi sitem isteyen bir oyun,çocukların geneli evinde oynayamıyor. Kafeden oynarlar. 2-3 tane alın, hi2games.com ta 51 tlye satıyorlar forumda indirim konusunda var zaten oradan 2 tane de ben almıştım güvenilir site. Oyunda zaten rank vs yok,kaldığın yerden devam etmede yok her el yeni oyun başlıyor ve 0'dan başlıyorsunuz. Birbirlerine sıkıp report etmezlerse ban vs sıkıntısı olmaz,takım olarak girip birbirine sıkmazlar zaten sanmıyorum. Bence üstteki arkadaşın dediği gibi 2-3 hesap alın kesinlikle talep artacaktır,zaten şu an benim gözlemim,internet kafeler lol,cs,pubg üzerinden dönüyor. Pubg güzel bir etki yaratacaktır. Pubg geldi yazıp asın kapıya sonra etkiyi hissedin

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.