Şimdi Ara

İnternet kafede yaşadığım acayip olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler anlattıklarım tamamen gerçek daha demin internet kafedeyim 4-5 sıra yanımada küçük bi çocuk lol oynuyor ama çokta küçük değil 10-12 arası yaşında falandır sanırım neyse bi süre sonra kafeye bi adam geldi yaşı 20 lerde falandır buna hafif tokat attı utanmoyunmu kendinden büyükelre küfür etmeye diye bunu çekti çıkardı kafeden biizde kafede merakten çıktık adam çocuğunun kolunu tutuyordu ve şunları dedi kendinden büyüklere küfür etme oyunu oynama demiyorum ama küfür etme birdaha görürsem kötü olur dedi çocuk korkudan ağlıyacak gibiydi sonra sorrdum orda birilerine çocuk dün oyunda tristana almış feedlemiş küfür falan etmiş derecelide nickindede yaşadığı ilçe yazıyormuş adamda aynı şehirdeymiş bunu kafelerde falan araştırmış sonunda bulmuş çocuk bayağa bi korkmuştu ama açıkca iyi oldu dedim içinden çocuğu uyarması hoşuma gitti sonra çıktım gittim ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 31 Ağustos 2014; 16:43:24 >

• csb
  • Nicke ev adresini yazsa bile zar zor bulursun adam yerli sherlock homes
  • Ne insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

csb

İnan gerçek dostum adam sinirden çıldırmış heralde araştırmış üşenmeden sanrıım bulduğu kişi küçük olunca bişey yapmadı uyardı sadece ben olsam bende uyarırdım haklı olarak küçük çocuk dövmek saçma
  • Oha Sharlock Holmes e denk gelmiş bence

• yerli sharlock
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

csb

İnan gerçek dostum adam sinirden çıldırmış heralde araştırmış üşenmeden sanrıım bulduğu kişi küçük olunca bişey yapmadı uyardı sadece ben olsam bende uyarırdım haklı olarak küçük çocuk dövmek saçma

büyük ihtimal tanıdığıdır. kim kimi buluyor allasen.
  • Çok küçük değil 10-12 '' den sonrasını okumadım..
  • Ben 8 yaşımdaydım, babam rent a car sahibiydi yakınlarda bi cafe batınca almıştık, asıl işimiz değil ben de bilmiyorum işte knightın ilk zamanları çocuklar 30 lv bir hesap verdi 5 saat oturum açtım onlara.
    Hesap çalıntıymış, 3-4 gün senş arıyoruz tarzı pmler aldım, en sonunda buldular 8 kişi geldiler(bütün party )
    Neyse bu 8 kişiyi misafir ettik yarım saat, sonra da hesabı verenlerin evine gönderdim

• CSB

• çok popüler bir yerse bulması çok kolay , bizim burada da en büyük yere gidip yüksek ihtimal bulurum bana küfür ederse , ama yine de csb andırmıyor değil
  • çok serin
  • az bile etmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VergHerl

Çok küçük değil 10-12 '' den sonrasını okumadım..

ARkadaşımın kardeşi 1e gidiyor ve lol oynuyor inanırmısın ondan sonra ben o yaştakielre ible küçük dmeiyorum
  • Iyi olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.