Ben internet kafe açmayı planlıyorum. İlk defa olacak ve ruhsat için biraz araştırma yaptım. Açılan konularda okul ile internet kafe arası 100 ile 250 metre arasında değişik olarak söyleniyor. Ben dükkan buldum. Dükkan'ın yakınında 2 tane okul var. Bir okul ile yaklaşık 200 metre var. Fakat diğeriyle dükkan arasında 90 küsür metre var (Ölçtüm.) Aklıma takılan 90 metre uzaklıkta olan okul İşitme engellileri okulu. Bu okul yasaya dahil oluyor mu??
Size soracağım ben bu ruhsatı çıkarabilir miyim?? Yani okul ile internet kafe arasındaki mesafe esnek olarak sayılıyor mu?? ,
Şimdiden teşekkürler haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum.
İnternet cafeler yuzundrn cocuklar okuldan kaciyor sen para kazanmak icin internet kafe aciyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşım ben sana internet kafe açayım mı diye sormadım. Lütfen konu haricinde mesaj yazma.
Hakikaten internet kafeye giden mi kaldi? Herkesin evinde sinirsiz internet ve minimum ekipman var online oyun icin. Bu devirde bakkal acmak gibi bir sey olsa gerek
Sorun olmaz bence hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield*
Sorun olmaz bence hocam
Öyle bir sorun olur ki belediyede imarda çalışıyorum ruhsat servisinde 4 ay önceydi sanırsam bir internet kafe ye ruhsat vermek için gittik kontur ol için dukanın her şeyi uygun planı projesi ama yakınında okul var ölçüm yaptık hiç unutmam tam 98 metre çıkmıştı ve de ruhsatı onaylanmadı 100 metre ve üzeri sıkıntı olmaz ama 99 metre dahi olsa sanmam esnek davranacaklarını çünkü bizim kontrolümüzden sonrada kontroller oluyor zabıta itfaiye vs sana tavsiyem önce git bulunduğun yerdeki belediyeye böyle böyle durumu anlat belki yardımcı olurlar bilemem ama sanmıyorum ama bir gene de sor özelikle zabıta ile imara kafan rahat eder.
burda cevap aramak yerine belediyeye gidip sorsan daha iyi değil mi?
ayrıca nasıl ölçtün belki yasa parsel sınırı olarak falan geçerlidir ceza yazmak isterlerse her türlü yazarlar en iyisi sağlam izin belgesi almak bence
Arkadaşlar haklısın. İnternet kafeyi ben zaten zevk için açıyorum. Bizim biraz büyük çaplı bir arkadaş çevrem var takılacak mekan olarak açacağım zaten. Ben oradan para kaybetsemde umrumda değil. Nasıl olsa dışarıda harcıyoruz. Bari kendi mekanımız olsun diye açıyorum. Ya gerçekten belediyeye gidecek vaktim yok. Sabahları çalışıyorum akşamları da açık olmuyor. Bir de arkadaşlar açacağım yere yakın olan okul işitme engellileri okulu sorun olacağını pek düşünmedim ama bilene sormak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: irfanoz204
Arkadaşlar haklısın. İnternet kafeyi ben zaten zevk için açıyorum. Bizim biraz büyük çaplı bir arkadaş çevrem var takılacak mekan olarak açacağım zaten. Ben oradan para kaybetsemde umrumda değil. Nasıl olsa dışarıda harcıyoruz. Bari kendi mekanımız olsun diye açıyorum. Ya gerçekten belediyeye gidecek vaktim yok. Sabahları çalışıyorum akşamları da açık olmuyor. Bir de arkadaşlar açacağım yere yakın olan okul işitme engellileri okulu sorun olacağını pek düşünmedim ama bilene sormak lazım.
ulan bi şöyle arkadasımız olmadı adam rahat takılmak için internet cafe acıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme