Şimdi Ara

internet kafe açacam pc toplamada yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet kafe açmayı düşünüyorum 30 a yakın bilgisayar alacam Allah izin verirse piyasada toptan ucuz sattığını bildiğiniz yerler olsun kasanın donanımsal parçaları olsun ortalama 1250 tl civarında pc toplamama yardımcı olursanız sevinirim ben kaba taslak bi bilgisayar topladım fiyatı biraz aştı çünkü vatandan indirimsiz şekilde baktım ve toptan alacağım için indirim olacağını düşündüğümden aşağıdaki sisteme yakın bi sistem bulabileceğimi düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim elleriniz dert görmesin :D

PC ÖZELLİKLERİ

İşlemci ----> AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci

Anakart ----> GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970 SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart

Ekran Kartı ----> Asus R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart

Ram ----> CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek

Harddisk----> Seagate 3.5 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

İşlemci soğutucu ----> ZALMAN CNPS5X PERFORMA İŞLEMCİ SOĞUTUCU 70 tl

Klavye Mouse ----> EVEREST Rampage KM-R5 Kablolu Gaming Klavye Mouse Set Siyah

Kasa ----> EVEREST RHINO 432 600W MidT ATX SİYAH KASA

Ortalama buna yakın bilgisayar toplamak istiyorum kasa toplama konusunda eksiklerim olabilir parça uyumluluğu bakımdan yada piyasadaki diğer ürünler hakkında her türlü fikirlere açığım ortalama 1250 tl civarından toptan alabileceğim yerler hakkında bilginiz varsa firmaları yada yerini belirtiniz tekrar ilginiz için teşekkür ederim

• i3 4150
    msi h81 p33
    4 gb ram
    r7 260x
    1 tb hdd
    thermaltake versa II 500W

Bunlar 1250 civarı tutar. İntelin güç tüketimi daha azdır. Normal ev kullanıcı için farketmese de 30 bilgisayar için faturada fark yaratır. Vatan gibi mağazalarda fatura üzerinden fiyat hesaplanır toplu alımda indirim olmayabilir. İndirim ancak esnafda olur.
  • scap1 kullanıcısına yanıt
    Yani sistemde oc düşünmüosanız bence anakartı

Msı 970A - G43 yapın.

http://www.hepsiburada.com/liste/deep-cool-gammaxx-300-soket-intel-ve-amd-120x25mm-fanli-islemci-sogutucusu/productDetails.aspx?productId=bd801429&categoryId=1125

İşlemci soğutucusu alcaksanız o fiyata en iyilerdendir sizin seçtiğiniz o kadar performanslı değil.

Ayrıyetten bence net kafeye ekran kartı alcaksan kesinlikle gtx750 ti seçmelisin aralarında 2 kat güç tüketimi farkı varki ( r7 265 130 W gtx750 Ti 60 W ) buda faturanı etkiler bence

• qaanx kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam kasa toplarken elektrik masrafını hiç düşünmemiştim powerın yeteceği sisteme bakmıştım daha çok araştırmam gerekecek fakat intel fiyat performans bakımından çok düşük geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: scap1

teşekkürler hocam kasa toplarken elektrik masrafını hiç düşünmemiştim powerın yeteceği sisteme bakmıştım daha çok araştırmam gerekecek fakat intel fiyat performans bakımından çok düşük geliyor

o anakartı kim önerdi yahu sen oc mi yapacaksın.

alacaksın kasayı birdaha içine bakmayacaksın kalacak orda uzun süreler.

G43 ' e düşür.

rami Gskill yap.

kasayıda direk xigmatek 600w pureblack yap.

ekran kartını sapphire yapman daha iyi olur o kadar fazla sayıda alacağın için asusta büyük ihtimalle sorunlu bir iki tane karta denk gelebilirsin, forumdada şikayetleri mevcut.

gönül isterdiki intel al fakat bütçeye amd yanaşıyor.
  • Hepsiburada.com'da toptan satışlar yapılıyo bakabilirsin istersen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.