Şimdi Ara

İNTERNET KAFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Benim İnternet Kafem var ve Pclere Ekran Kartı takviyesi yapmak İstiyorum bu konuda pek bilgim olmadıgı için sizlerin yardımcı olabilecegini düşündüm Bütçem: max 400 Tl dir internet kafeyi götürücek saglam oyun performansı vericek bir ekran kartı arıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Sağlam oyun performansı demişsin ama max 400 TL'lik bütçen varsa 400 TL'lik performans verecek kadar kart alabilirsin.

GT 1030
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Elimdeki Max. Bütçe O hocam anlatmak istedigim 400 tl ye kadar olan ekran kartlarından en iyi performans verecek olanı önermeniz yorumun için teşekkür ederim dikkate alacagım
  • şuanki bilgisayarlarda hangi ekran kartı var ki?
    400tl ye oyuncu pc ekran kartı yok.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    nvidia 1 gb 128 bit
  • Minimum 1050ti demek isterdim ama zor 1030 da yeterli gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adsmuro A kullanıcısına yanıt
    bakınız şuan internet kafe ortamında oynanan en popüler oyun PUBG
    bu oyunun da sistem gereksinimleri şöylr
    şletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    İşlemci: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 10 GB

yani sizin gtx660 veya amd hd7850 den üstün olan ekran kartı almanız gerek.

bu oyunu rahatça oynatabilecek minimum ekran kartı şuan gtx1050, amd rx560
    yani 400tl çok yetersiz en az 530tl
    http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-2gt-lp-2gb-128-bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-2gt-lp-p-HBV0000043R05

• 400 tl nin üzerin 60 - 70 tl daha koyabilirsen Rx 560 alabilirsin bu da gt 1030 un 2 katı gücünde.
    http://urun.n11.com/ekran-karti/sapphire-rx560-2g-d5-pulse-oc-11267-02-20g-P193265036
    http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx560-pulse-oc-2gb-128bit-pmu405371?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Yovyov -- 15 Eylül 2017; 20:39:4 >

• Internet kafe işletenler bizim gibi fiyatlara almıyorlar ki. Toptan ürün satan yerler var iletişime geçin o firmalarla daha güzel fiyat verirler.

Hangi ildesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Adana hocam aklımda Nvidia GeForce GT 1030 Var
  • Bilgi sahibi olmadan internet kafe işletmek nasıl bir şey?
  • Yenilenmesi düşünülen ekran kartlarının hangi işlemci ve ram kombinasyonuyla kullanılacağı da önemli. Güncel ekran kartları konusunda tavsiye verecek durumda olamasam da, bunları da belirtirseniz tavsiye verecek arkadaşların işini kolaylaştırcaktır.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    +1
  • penta bayilerinden biri ile iletişime geçmeyi deneyin, mutlaka yardımcı olacaklardır. işin içinden çıkamazsanız özel mesaj atarsanız nasıl ulaşacağınız konusunda bilgi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bakınız şuan internet kafe ortamında oynanan en popüler oyun PUBG
    bu oyunun da sistem gereksinimleri şöylr
    şletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    İşlemci: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 10 GB

yani sizin gtx660 veya amd hd7850 den üstün olan ekran kartı almanız gerek.

bu oyunu rahatça oynatabilecek minimum ekran kartı şuan gtx1050, amd rx560
    yani 400tl çok yetersiz en az 530tl
    http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-2gt-lp-2gb-128-bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-2gt-lp-p-HBV0000043R05

Rahatça oynatabilecek minimum kart 1050Ti bile değilken 1050 nasıl olabilir

OC lu ryzen 1200 + 16 GB 3000mhz ram + 4GB 1050Ti OC ile tüm ayarlar low sadece AA ultra da 70-80 fps anca alıyorum bu bile kesmiyor yani ara ara 60 lara düşüyor. 1050 yi de geçtim RX560 ile hiç oynayamazsın zaten AMD kartlar pubg de dökülüyor.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Bilgisi Olmuyor derken güncel ekran kartlarını takip etmiyorum bilgisayardan tabikide anlıyorum yoksa neden işleteyim sadece parça alıp takarken işin piri olan kişilerden yardım taleb ediyorum yorumun için teşekkürler
  • Bence kaç pc'nin ekran kartını değiştirmek istiyorsanız o sayının yarısı kadar değiştirin iyi bir ekran kartı alın. Sonuçta o kartı 3 4 yıl kullanmak isteyeceksiniz. 400 liraya alacağınız kart anca günü kurtarır. Açıkçası ekran kartı değiştirmekte ne kadar kurtaracak tartışılır. PC'lerde 1 gb 128 bit varsa işlemci ve ram'de düşüktür.
  • 400 liraya alacağınız kart arkadaşlarında dediği gibi şuanı kurtarsa bile ölü bir yatırım olucaktır. Ya hiç değiştirmeyin yada gerçekten en azından 3 - 5 belki 10 yıl sizi sorunsuz götürecek kart alınki bi işe yarasın. 400 liraya ekran kartı alıp 2 yıl sonra kafenize gelen çocukların abi şu oyunu oynayamıyorum demesini istemezsiniz diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba cadde üzerinde güzel bir dükkanım var, yakınlarında hiç internet kafe yok, benim de hiç param yok. yani çok az.
    Ayda 3 4 lira gelir için düşük sermayem ile anladığım tek şey olan internet kafe açmak istiyorum.
    Knight Online ile başlayıp biten bir oyun geçmişim var, başka oyun oynamadım, bu yüzden oyun sistemleri hakkında zerre bilgim yok.
    Knight da zati ekran kartı değil, hesap makinası ile bile oynanabilen bir oyun. bu yüzden a'dan z'ye sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

-- Önemli Not; Eleştiri değil tavsiye istiyorum, internet kafe öldü gibi yorumlarınızı kendizine saklayın. Kardeşim ve yeğenim arkadaşları ile 10 15 kişi internet kafeden çıkmıyorlar. sadece onlar kemik kitlem olsa ayda 3 4 bin lira para geçer elime. bu bana yeter. hem çok parada gözüm yok, hem sermayem yok.---

amd ve intelden, ucuz hatta ikinci el bir kaç model tavsiye verebilirsiniz,
    anakart için, ihtiyaçlarımı karşılayacak minimum özellikler hatta ikinci el güzel olur.
    ram için mhz değeri ve ddr düşük olsa uygun olur, daha bi güzel olur.
    ekran kartları konusunda hiçbir bilgim yok.

mid ayarlarda gta5 ve pubg açsın, ortalama fps değeri olsun. diğer oyunlarda da sorun yaşamaz sanırım sistem.
    İşlemci Anakart Ekran Kartı Ram Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• adsmuro A kullanıcısına yanıt
    Suan internette n11 de rx 460 oem var firsati kacirnayin derim youtubede biton video var 350 tl 1050ti performansi veriyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.