Şimdi Ara

internet ışığım yanmıyor acill yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 gündür adsl ışığım yanıyor ama net ışığım yanmıyor turknet kullanıyorum hemen aradım turkneti modem aryuzden tekrar şifreleri filan doğrumu diye kontrol etttirdi bana modem bozuk ip almıyor dedi ben pc teknik serviste çalışıyorum sabah işe gittim modemi taktım çalısıyor eve geldim baktım yok yine yanıma deneme için sıfır modem aldım ayarları yaptım yine olmadı sorununun modemden olmadığını anladım tekrar aradım dedim yok hala modemi değişti siz modemi açık bırakın biz 24 saat içinde güncelleme yapıp burdan düzeltecez dediler bekledim hala yok bişey 24 saat sonra tekrar aradım 3 . Gün size telekomdan adam yollucaz dediler adamlar geldi burda sorun yok dedi ordan güncelleme yapıp sabaha düzelir dediler yine duzelmedi 4.gün işten gelince baktım yine yoktüm kabloları değiştim baştan sona gittim modemi aldım direğin tepesine çıktım orda denedim ana hatta jak çakıp yine yok 5.gün gelmişler ben işteyken demişler spliter bozuk ben zaten direk ana hattan bağladım yine çalışmadı ne spliteri onu değiştirin düzelir demişler bende değiştim zaten olmayacağı belliydi yine yok ve bugun aradım arıza durumu öğrenmek için adamlar arızayı yaptık diye not düşmüşler bugunde sabah arıza kaydı bıraktım gelmediler telefon çalısıyor ama net ışığı yanmıyor sadece bu neyden kaynaklı olabilir neti 7 yıldır kullanıyorum birden bire oldu peki dava açsam yapmıyorlar diye durum ne olur yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?

• internet ışığı modem kurulumu yapılmamışsa yada kullanıcı aı şifre hatalıysa yanmaz.bir şekilde modem resetenmiş de olabilir.müşteri hizmetlerinin arıza kaydı almasını anlamadım.tt arıza kaydı dsl lambası yanmadığı zaman alınır.senin yapman gereken en güzeli internet operatöründen kullanıcı adını ve şifreni isteyip yeniden modem kurmaktır.koly gelsin
  • Dostum zaten onu en başta yaptım onu yazmadım bile onlar doğru eminim zaten bilgisayarıcada çalıyorum günde onlarca modem ayarlıyorum sıkıntım net ışığı yanmaması doğru olmasına rağmen kullanıcı adı şifresi

• quote:

Orijinalden alıntı: mert252

Dostum zaten onu en başta yaptım onu yazmadım bile onlar doğru eminim zaten bilgisayarıcada çalıyorum günde onlarca modem ayarlıyorum sıkıntım net ışığı yanmaması doğru olmasına rağmen kullanıcı adı şifresi

Nasıl düzelttin hocam bende de aynı sorun var. DSL ışığı yanmıyordu santralde sıkıntı varmış TurkNET çözdü ama bu seferde internet ışığım yanmıyor. 2 farklı modem denedim aynı sonuç. Arıza kaydı bıraktım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

Orijinalden alıntı: mert252

Dostum zaten onu en başta yaptım onu yazmadım bile onlar doğru eminim zaten bilgisayarıcada çalıyorum günde onlarca modem ayarlıyorum sıkıntım net ışığı yanmaması doğru olmasına rağmen kullanıcı adı şifresi

Nasıl düzelttin hocam bende de aynı sorun var. DSL ışığı yanmıyordu santralde sıkıntı varmış TurkNET çözdü ama bu seferde internet ışığım yanmıyor. 2 farklı modem denedim aynı sonuç. Arıza kaydı bıraktım bekliyorum.

bende de aynı sorun var çözülmedi bi türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.