Şimdi Ara

İnternet indirme hızı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 8mbit ttnet kullanıyorum sistemimde win7 ve torrentle dosya indirirken 800-900 arası en fazla indiriyor,diğer bi arkadaşım ise aynı internetle win xp pro. kullanıcısı mediaget2 kullanıyor ve dosyaları indirirken 2mb küsürle indiriyor neden böyle ?

TTNET, FiberNET tarifelerinin altyapısını hazırlamaya çalışıyor, bazı yerlerdeki 8Mbit bağlantılar 24MBit'e çekildi.

Bu yüzden hız farklılıkları olabilir farklı lokasyonlarda.

Orijinalden alıntı: Diablo

Aynı adreste mi denemeler yapıyorsunuz yoksa farklı adreslerde mi?

TTNET, FiberNET tarifelerinin altyapısını hazırlamaya çalışıyor, bazı yerlerdeki 8Mbit bağlantılar 24MBit'e çekildi.

Bu yüzden hız farklılıkları olabilir farklı lokasyonlarda.

kardeş ozaman fazla para verirler ne kadar hız farkı var
  • benimki 8 mbps ve mahalleye fiber dçşenmedi gelecek ay dçşeniyo ama 12 mpbs nedense anlamadım ttnet hız testi comda spped test comdada öyle
    Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • 8mb le en fazla kaç mb olur arkadaşlar ?
  • 8m bit sınırsız kullanıyorum torrent de seed değeri yüksek güncel verileri indirirken 980-1050 yi rahat görmekte ... bu değerler sizde iyi olabilir ancak diğer kişi ile ayni sanralaemi bağlısınız?

veya ayni dosyalarımı çekiyorsunuz bu olayda pek çok kriter vardır net alt yapısı dosya çekilen sunucunun hızı ve trafiği hattda kullandığınız modemin desteğine kadar gelir

Orijinalden alıntı: posıtıve

8m bit sınırsız kullanıyorum torrent de seed değeri yüksek güncel verileri indirirken 980-1050 yi rahat görmekte ... bu değerler sizde iyi olabilir ancak diğer kişi ile ayni sanralaemi bağlısınız?

veya ayni dosyalarımı çekiyorsunuz bu olayda pek çok kriter vardır net alt yapısı dosya çekilen sunucunun hızı ve trafiği hattda kullandığınız modemin desteğine kadar gelir

arkadaşım bende ben ne kulladığımı biliyorum ama sınırsız ve en fazla 850 le indiriyor buda 8mbit demek ama sen nasıl 1mb i geçiyosun :D
  • ss atarım uygun olduğunda seeding i fazla dosyalar torrentde max bant kullanımı sağlar modem port ayarlarınızda sağlıklı ise.. ancak burda santraliniz (alcatel digital veya eski rohde schwartz v.b.) çok farkeder
    hızınızı etkiler

Orijinalden alıntı: posıtıve

ss atarım uygun olduğunda seeding i fazla dosyalar torrentde max bant kullanımı sağlar modem port ayarlarınızda sağlıklı ise.. ancak burda santraliniz (alcatel digital veya eski rohde schwartz v.b.) çok farkeder
    hızınızı etkiler

Ya bana önericeğin bi ayar var mı ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.