Şimdi Ara

İnternet ilanlarına isyan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün internetten rutin olarak ilanlara bakarken bu ilan dikkatimi çekti.

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme!!!-47WQQaXQQ12042607WQQpXQQdisplayitem

İlanın içeriği alıntı yapılmış haliyle aşağıda yer almakta, katılmamak elde değil.Artık kriz falan derken işin suyu iyice çıktı... (modifiyeli kısmı yeni eklenmiş ekliyim dedim :)

AÇIK VE NET İLAN VERİN LÜTFEN

SONRA "CİDDİ OLMAYAN ARAMASIN" DİYORSUNUZ.

TERTEMİZ-TAMAMEN ORJİNAL

diyorsunuz.Benim burdan anladığım ne değişeni vardır ne de boyası vardır.Adamı bir arıyorum bana dediği aynen şu: Ön tampon değişti orjinal takıldı.----1-2 yerinde lokal boya var Be güzel kardeşim, ilanı koymadan önce arabanı mı yıkattında TERTEMİZ diyosun. Demek araba takla atsa,bütün parçaları orjinal taktırsan ARAÇ ORJİNAL diye kitleyeceksin millete.

3-5 YERİNDE LOKAL BOYA VAR

Bu nasıl bir tabirdir be kardeşim, 3`mü 5`mi karar ver.Bilmiyormusun sen arkadaşım arabanın neresinde kaç yerinde boya olduğunu?Genelde galericilerin terimidir bu.Ama galericilere araç satmaya gelince lokal boya parça başına 500 lira değer düşürüyolar.Bu nasıl bir ticaret ahlâkıdır.

Full+Full

Al bir bomba daha.Ah be güzel kardeşim, FULL bir aracın ARTI FULL`u nasıl olur onu anlamış değilim zaten, kiii onuda bırak,Araç Modelinin FULL`udur diyorsunuz o dediğiniz aracın biraz boşu DOĞAN SLX zaten.Sizin aracınız nasıl bir modelse artık birde FULL oluyor!

Modifiyeli

Komik arkadaşım gerçekten çok komik.50 tl'ye camlara film taktırıyosun, şahinden çıkma abart egzos taktırıyorsun,birde kırtasiyeden "PIONEER-FORMULA-NOS-STREET" gibi abuk subuk yazılar yapıştırıyorsun sonrada MODİFİYELİ diye ilan veriyorsun.MODİFİYE NEDİR BİLİYORMUSUN SEN ACABA?

Uzun lafın kısası; ABİLERİM - KARDEŞLERİM ilan verirken lütfen milleti kandırmadan,DOĞRU VE NET bilgiler verelim.Tabiki aracı almadan önce baktıracaktır alan kişi, ama baktırdıktan sonra ben çok döndüm kaportacının önünden araba alıcam diye.

Aracınızı sattıktan sonra kulaklarınızın çınlamasını istemiyorsanız bunları dikkate alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 15 Ocak 2009; 19:36:53 >

• FULL + FULL'u hic anlamamisimdir, FULL nedir +FULL olunca ne olmaktadir?
  • malesef memlekette düzgün adam cok az kaldı büyük bir cooğunluk karşıdakini enayi saf olarak görüyor

sonrada ikinçi elde yaprak kımıldamıyor diye cığırırlar

vatandaşta ne yapıyor (kendimde dahil) gidiyor 0 km. alıyor donanımı cok veya az b veya c sınıfı ama 0 alıyor

enteresan olan o yazdığın 3-5 parca olayı ulan arabanın bir yeri cizilse insanın aklından cıkmıyor 3-5 gün boyayı bilmiyor ne hikmetse kac parca olduğunu.

birde hiçbir zaman kendini alıcının yerine koymaz satıcı o yüzden zaten ikinçi elde doğru olarak güven sorunu var.
  • Full+Full yeni araçlarda kullanılabilir aslında,nasıl derseniz şimdi titanium Focus'un full'ü.Birde paketleri eklenince full+full oluyor
  • Helal olsun adama..

Valla ne dese haklı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde kaç parça boya derlerse üstüne 2 parça daha koyun

3-5 demek 5 ila 7 arası demektir.

full + full ü bende anlamış değilim.

sanırım bir aracın en dolu modeli + tüm opsiyonları = full
    full ' e çelik jant + sislere xenon + cam filmi = full + full
  • Araç da bayağı donanımlıymış.

Sinir krizi geçirip bütün kutucuklara tıklamış herhalde.
  • açılır tavan,navigasyon hariç full+full diyelerede sinir oluyorum.madem onlar yok demekki araban full değil ne diye zorluyosun
  • Benim bildiğim full terimi, arabada hiç bir donanım eksiği olmaması halinde geçerlidir.

Yani Bravo Emotion da full değildir örneğin, zilyon tane opsiyon var daha. Yok skydome, stil paketi, blue and me, deri döşeme hede hödö...
  • bariz kaliitesizlik ya..adam mesela arabanın giriş seviyesi modelinin fulü dür diyo,geçenler de bi A3 ilanı eklenecek başka hiç biözellik yok diyo altı üstü bi müzik sistemi eklemiş ama daha arabada direksiyondan kumandalı müzeik sistemi yok,mesaj attım şahsa bari fonksiyonel direksiyon ekleseydin dedim..Abi diğerlerinde de ses sistemi yok diyo bu ne perhiz bune lahana turşusu
  • En full olan donanım paketindeki araçlara tüm opsiyonlar eklenince full+full oluyor arkadaşlar. Olayın özü bu. Haa full+full yazılan ilanların kaçı gerçekten full+full orası tartışılır.
  • arkadaşlar full =ne varsa ooo
    Full +Full=abs.... vb. +VİTES KOLUNDA TESBİH + AYNADA +CD+ARKDA KAFA SALLAYAN KÖPEK =FULL+ FULL

oluyor arkadaşlar. :)
  • doğru söze ne denir
  • quote:

Orjinalden alıntı: hung up

arkadaşlar full =ne varsa ooo
    Full +Full=abs.... vb. +VİTES KOLUNDA TESBİH + AYNADA +CD+ARKDA KAFA SALLAYAN KÖPEK =FULL+ FULL

oluyor arkadaşlar. :)

koptum ya ..doğru teşhis

• aadam en sabretmiş en sonunda patlamış
  • Full paket +başka bir donanım daha almış demek Bazen olabiliyor puls1 puls 2 paket gibi ama çoğu full+full saçma tabi.confortline donanıma +full demiş.zaten donanımı belli aracın neden böyle yazarlar belli değil.
  • Bir de MUAYYER muhabeti var ki, hiç sormayın.. Bi kere yazımı yanlış, hadi doğru kabul edelim. Satıcı adama bu kelime şu anlama gelir desen satmaz arabasını..

Not: Muhayyer - Beğenilmediğinde geri verilmek şartıyla alınan (eşya vb.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konggg -- 14 Ocak 2009; 22:24:36 >
  • ÇOK güzel ve doğru yazmış helal olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.