Şimdi Ara

Internet icin PSP ALMAYIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu konuda forumda ve pm lerden cok fazla soru geliyor.

Eger internet kullanacaksaniz psp ye guvenmeyin.

normal boyutlarda bir sayfa actiginizda bile

Cache hatasi veriyor. Memorysi yeterli degil.

Sadce emailere bakip cikarsiniz

Psp nin 10 uzerinden 1 bile alamayacagi tek ozelligi wireless internnettir.

• Hmm ... Neden ben Donanımhaber Forum , Gamespot , IGN sitelerini hiçbir cache hatası almadan (ki verebilecek siteler) rahat rahat gezebiliyorum. Veya başka sayfaları. Bende mi bir sorun var anlamadım.
  • arkadaşımdada var giremediği site yok
  • Çatır çatır giriyorum, tık yok
  • bizim aletler bozuk herhal sıkıntı cekmeden girioz
  • bende çat çut giriyorum ama bendede bazen memory hatası veriyor .
  • vay anasını bi ben beceremedim şu internete girmeyi. yaw dışardaki kafelere felan gidiyorum orda bile giremedim. güvenliği none olan intlere girilir diye duydum ama onada giremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende normal şekilde her türlü siteye girebiliyorum hiç cache sorunu flnda wermedi. ben 10 üzerinden 8 veririm.

O 2 puanda biraz yawaş olduundan dolayı kırdım

Hatta Ben PSPyi Sağda Solda İnnternete Girmek İçin Aldım. (Ve sorunsuz giriyorumda)

Başlık Çok Yanıltıcı ve Gereksiz Kendi Yaşadığın Sorunları Genellemen Hiçde İyi Değil. O Zman Bende Oyun Oynamayı Beceremeyip,

Oyun Oynanak İçin PSP almayın, Çok Zor Oynanıyor, İso Fln Sorun Çıkarıyor, Die Başlık Açayım

Bence Konunun Silinmesi Lazım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Eylül 2007; 14:29:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: giggs_43

vay anasını bi ben beceremedim şu internete girmeyi. yaw dışardaki kafelere felan gidiyorum orda bile giremedim. güvenliği none olan intlere girilir diye duydum ama onada giremedim

Önce Network Settingsden Gireceğin Wirelessi Tanıtman Lazım PSP'ne. (Direk Web Browserdan Girmeyi Deniosan Olmaz.)

• ben başlığa katılıyorum bir nebze. psp'nin wireless'ına 10 üzerinden 6 veririm ben. çoğu zaman yavaşlığı insanı çileden çıkartabiliyor. browser sayfalar tam yüklenmeden açılmıyor. stop yapınca tüm sayfa birden beliriyor. yani browser'da kötü biraz. ram'de yetersiz.
  • Çok sert yazmışsın dostum wirillesde hata veriyor felan öyle bişi yok, sorunsuz her siteye giriliyor, giremeyenler hata verenlerde bi sorun vardır ;)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

quote:

vay anasını bi ben beceremedim şu internete girmeyi. yaw dışardaki kafelere felan gidiyorum orda bile giremedim. güvenliği none olan intlere girilir diye duydum ama onada giremedim

Önce Network Settingsden Gireceğin Wirelessi Tanıtman Lazım PSP'ne. (Direk Web Browserdan Girmeyi Deniosan Olmaz.)

yok yaa hepsini yaptım. scan sonra ssid sonra wep, wpalar hepsini denedim ama hep şifre istiyo öncedende dediğim gibi none olanlarbile istiyo. bişeyi var ama benim kafam basmadı zaten versiyonuda değiştiremedim kütahyada bunu yapan biyer yok kendim yapınca brick mi diyolar ne diyolar o olcak diye korkuyom kırcam şerefsizim aleti

• quote:

quote:

quote:

yok yaa hepsini yaptım. scan sonra ssid sonra wep, wpalar hepsini denedim ama hep şifre istiyo öncedende dediğim gibi none olanlarbile istiyo. bişeyi var ama benim kafam basmadı zaten versiyonuda değiştiremedim kütahyada bunu yapan biyer yok kendim yapınca brick mi diyolar ne diyolar o olcak diye korkuyom kırcam şerefsizim aleti

Eğer şifresiz bir modeme bağlanacaksan bunlara hiç gerek yok. Yeni bağlantı noktası deyip ağ taraması yapınca istediğin ağı seçip bahsettiğin alanları doldurmadan sürekli sağa git en sonunda kaydetmek için x'e basın yazacak basıp internetin keyfini süreceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: akreplertimi

quote:

quote:

quote:

Eğer şifresiz bir modeme bağlanacaksan bunlara hiç gerek yok. Yeni bağlantı noktası deyip ağ taraması yapınca istediğin ağı seçip bahsettiğin alanları doldurmadan sürekli sağa git en sonunda kaydetmek için x'e basın yazacak basıp internetin keyfini süreceksin.

yok abi yok bende kendimi böyle aletlerden anlarım diye biliyodum meğer bişey çakmıyomuşuz...

bu arada versiton 2,81 henüz değiştirmedim bunun bi etkisi olurmu acaba.

versiyon değiştirme için uaslan_43@hotmail.com lütfen bilenler eklesin ve yardim etsin allah rızası için. konu dışına çok çıkıldı özür dilerim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akreplertimi

quote:

quote:

quote:

yok abi yok bende kendimi böyle aletlerden anlarım diye biliyodum meğer bişey çakmıyomuşuz...

bu arada versiton 2,81 henüz değiştirmedim bunun bi etkisi olurmu acaba.

versiyon değiştirme için uaslan_43@hotmail.com lütfen bilenler eklesin ve yardim etsin allah rızası için. konu dışına çok çıkıldı özür dilerim

2.81 internete rahatlıkla girer. Aslında çok basit biraz karıştırsan başarırsın.

• suanda bu mesaji pspden yaziyorum bu siteye girerken cache hatasi vermiyor tek sorun sayfanin ekrana gore boyutlandirilmasi zaten buda siteden kaynaklaniyor ama msne girmek icin webmessenger.msn.com adresine girdigimde cach sorunu cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 4 Eylül 2007; 9:34:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Scan'den sonra sifre turlerinin bulundugu yerde "None"u secip devam edeceksin ardindan baglantiyi test edebilirsin zaten ayrica kucuk bi olasilik ama sen belkide internet browser'a sifre koymussundur(yok artik deme nolur ne olmaz ayarlara bibak )

• Scan'den sonra sifre turlerinin bulundugu yerde "None"u secip devam edeceksin ardindan baglantiyi test edebilirsin zaten ayrica kucuk bi olasilik ama sen belkide internet browser'a sifre koymussundur(yok artik deme nolur ne olmaz ayarlara bibak )

internet browsera şifre derken menüden direk "www" yazan yere girdiğimizdeki şifreyimi diyosun. eğer oysa öle şifre koymadım. zaten test dediğimde a connetting error felan diyo, acces point diyo. şimdi elimde değil alet ondan böyle yazıyorum kusura bakma. yarın gelcek ozaman resimlerle anlatan bi topic acayim ordan yardım edin.
  • vay anasını şansa bak bende aradımmı eden büssürü buluyo ama ben giremiyom
  • arkadaslar, lutfen objektif olalim

memory dedigimiz sey fiziksel birseyler.

Psp 1 bunun icin yeterli degil

(sizinki psp slim mi yoksa ??? cunku o 2 kati olacak)

Psp'nin internet konusunda ovulecek bir yeri yok.

Ben her versiyonu kullandim.

1-2 sayfaya girdikten sonra, flashli-resimli bir sayfaya girin bakalim aciyor mu???

bu tipki, 333 mhz bilgisayarla 3D oyun oynamak gibi birseyler

Interneti basaramamislar.

alanlar internetine guvenmesin

Benimki super giriyor diyenlere,

iyi(!) internetler.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.