Şimdi Ara

İnternet Hızım Lütfen İçeri Ağlıcam :Ua

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiç böyle olmazdı ne olduysa bugün oldu pc yi formattan aldım lole gireyim dedim girmez olaydım adım bile atamıyorum int niye böyle napmalıyım lütfen yardım

• UP Yokmu yardım edecek
  • UP UP UP
  • ilk defamı akk yi geçtin?

bu arada benimkinden daha hızlı
  • akk felan varmı
  • internet hızın lol için tamamen yeterli . driver falan yükle donanımında bi problem var
  • Şey yap kardeş, 112 yi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobil internet daha hizli kardes.

• Valla beyler buyrun indirme yok bişey yok akk yide geçmedik

sözde 16 mbit

lanet olası ttnet . Düzce nin bi ilçesindeyim durum böyle hiç ilgilenmiyorlar belalarını bulsunlar her gün aynı şey 16 mbit diyoruz günün yarısında 10 mbit görüyoruz yarısında bunu görüyoruz rezillikten başka bir şey degil online oyun oynayamıyorum birsey yapamıyorum haram olsun o para zıkkım olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Valla beyler buyrun indirme yok bişey yok akk yide geçmedik

sözde 16 mbit

lanet olası ttnet . Düzce nin bi ilçesindeyim durum böyle hiç ilgilenmiyorlar belalarını bulsunlar her gün aynı şey 16 mbit diyoruz günün yarısında 10 mbit görüyoruz yarısında bunu görüyoruz rezillikten başka bir şey degil online oyun oynayamıyorum birsey yapamıyorum haram olsun o para zıkkım olsun

Yurtdışı çıkışlarında sorun var sanırım bendede çok yavaş

• Benimde konumum new york olarak gözüküyor nLayer diye bir şirketmiş türk telekom yerine interneti sağlayan Speed testin yazdığına göre
  • pinge gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Valla beyler buyrun indirme yok bişey yok akk yide geçmedik

sözde 16 mbit

Bnmde hızım 8 mbps den 1 mbps ye düştü akk yi aşmamıştım
    Ttneti aradım arıza kaydı oluşturdular diğer güne hızım tekrar 7-8 mbps e çıktı
    Santrslden kaynaklananilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim hızım sabit 0.50 mbit ben ağlıyor muyum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

internet hızın lol için tamamen yeterli . driver falan yükle donanımında bi problem var

Bu iyiymiş yalnız. Problemli donanımdan internete bağlanabilecek kadar gelişti mi teknoloji. Işınla beni skati!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12680

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

internet hızın lol için tamamen yeterli . driver falan yükle? donanımında bi problem var

Bu iyiymiş yalnız. Problemli donanımdan internete bağlanabilecek kadar gelişti mi teknoloji. Işınla beni skati!

donanımsal demişim pardon yazılımsal. bunu anlamıcak kadar safmısın yoksa bilerek mi yazdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.