Şimdi Ara

İnternet Hızım 3 e Sabitlenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Net 16 mbit İnternetim AKK den dolayı 3 mbite düşmüştü.. Ayın başında yenilenmesi gerekirken 06.05.2016 itibari ile halen 3 mbit. Hat değerlerimde indirme hızı 4 mbite sabitlemişler sonrasında Mh ile görüşerek 8 e çıkarttım fakat bu seferde hız testinde 6 dan direk 3 e düşüyor ve öyle devam ediyor Sizce sorun akknin hala kaldırılmamış olmasından mı ? ilgili resimlerde aşağıda. İnternet Hızım 3 e Sabitlenmiş İnternet Hızım 3 e Sabitlenmiş İnternet Hızım 3 e Sabitlenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mzlm42 -- 6 Mayıs 2016; 13:14:03 >

• Mantıklı Fikri olan yok mu ?
  • Hocam hız güncellemesi tam yapılmamış ondan
  • Ya şimdi arasam arıza kaydı falan alacaklar da bilmem ne üşeniyorum karşımdaki kişide bilgili olmuyor :(
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bence santral telefon numarasını bulun arayın veya turk telekom müdürlüğüne gidin
  • naptın hocam müdürlük uzakta müsteri hizmetleri halledemez mi ? :D
    hocam vodafone yetkisi var mı bilmiyorum hız güncellme o zaman şöyle yapın bölgedeki santral numarasını bulun veya btk şikayet edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bir arayım sorayım oradan ne gerekiyorsa söylerler heralde o kadar da cahil kişileri yerleştirmemişlerdir umarım
    http://forum.donanimhaber.com/m_116569850/tm.htm

Konuma göz atmanızda fayda var
  • Bunu okumuştum benim durumdan çok farklı bir konu benim hızım sabit durumda AKK nin dolmasını bekliyorum AKK dolduğunda bir farklılık gözükmezse hızım güncellenmemiş demektir. Gelecek ayda aynı durumdan müzdarip olursam şikayette bulunacam..
    Gelecek ayı beklemeyin, BTK'ya şikayet kaydı bırakın derim.Yapmak zorundalar .
  • Oynadığım bir online oyun sebebi ile, bilgisayarım ve doğal olarak modemim sürekli açık durumda. Santralde oturumum hiç kapanmadığı için, yeni fatura döneminde hızım hemen 16 Mbps'ye çıkmıyor. 75 GB AKK'yi geçtiğimde de hızım hemen düşmüyor. Çoğu zaman 90-100 GB olduğunda 3 Mbps'ye düşüyorum. Belki sizde de aynı durum söz konusudur. Modem sürekli açık kaldığından, hız güncellemelerini hızlı bir şekilde alamıyor olabilirsiniz. Modemi açıp-kapatın. Hızınız yükselecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    arıza kaydı acsın yapacak birşey yok yoksa böyle sürünürhttps://www.youtube.com/watch?v=7aVbF_36rRY
  • Aynı durum bendede var akn 90 100gbde son 3 gün kala 3 mbps olarak sabitliyolar modemim sürekli açık hiç kapatmıyorum

• Yok ben her gece modemi kapatan birisiyim. galiba beni bugda bıraktılar Fotoda da belirttiğim gibi hat değerlerimde hızım 3 idi ben bunu 8 e çıkarttırdım fakat değişen tek şey hız testinde 6 dan 3 e düşmesi oldu. Müsteri hizmetleri berbat uğraşasım yok . gelecek ayda düzelmezse gereken işlemleri yaptırırım şuanlık bir sıkıntım yok 3 mbit de yetıyor
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Attıgın video da arkadaşın sanırım tesisatında sorun var. çünkü aynı sorunu bnde yaşadım elektirkçi çağırdık ve hatların kopuk oldugunu gözlemledik. Sonrasında düzelttik hat değerlerim normale döndü tek sorun hızım 4095 sabit olmasıydı sanırım ay başı geldi ha yükselecek diye bekliyorum yükselmedi aradım 8 e çıkarttırdım dediğim gibi ama yine düzelmedi gelecek akk dönemini bekliyorum acaba korkuyorum 3 mbit olan hızımı da alılar mı diye aramaya çekiniyorum açıkcası
  • Keşke dediğiniz gibi olsa fakat 2 kere fabrika ayarlarına döndürdüm ve ben her gece modem kapatan birisiyim fakat düzelmedi.
    Vodafone nin kendi online işlem merkezinde şikayet oluşturamıyormusun? Bende türk telekomdayım öyle halletmiştim.

• Jetfaturadan oluşturuluyor ama dönen olmadı.
  • Olur öyle vakalar türk telekom yakalar,
    Aybaşı olsun der faturayı kakalar,
    isyan eden olursa sakatlar,
    eline düştüm elimle ah ah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.