Şimdi Ara

İnternet hızı sürünüyo ( sizde durum nedir? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesapta 1024Mbit Adsl hizmeti alıyoruz, şu anda bütün sayfalar çok ağır, tüm sitelere erişim kağnı hızında bende , sizde durum nedir?

Not : TTNET bugün ilan ettiği kampanya ile yeni abone olacaklaraindirim imkanı sunmuş. Burda TTNET'e sesleniyorum : Yeni abone toplayacağınıza mevcut kaliteyi artırsanıza kardeşim, bıktım artık kağnı hızında internetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 4 Haziran 2007; 21:48:45 >

• Arkadaşım herkes duymazlıktan gelmiş gibi. speedtest.ttnet.net.tr adresine giriyorum download hızıma baktığımda 25 - 26 Kb. arasında geziyor. Üstelik bağlantım 1024 ve Telekomcu abilerimizin dediği normaldir, bundan fazla olmuyor şeklinde. Yani Bu hizmeti Böyle süsleyip püsleyip milletin önüne tekrar tekrar getiren 10 kişilik hizmeti 1000 kişiye satmak gibi şirket stratejisi izleyenlerin beyinlerine limon sıkıp bir güzel yiyorum. Daha ne diyim.
  • Hala aynı , hesapta geniş bant internet ama seninde dediğin gibi 10 kişilik hizmeti 1000 kişi paylaşırsa olacağı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 4 Haziran 2007; 21:50:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.