Şimdi Ara

İnternet hızı normal fakat videolar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 24mbitlik paket kullanıyorum. Speedtest'te hızım 22-22.5mbit çıkıyor, pingim de 30 civarı. Steam'de oyun güncellemeleri son hız iniyor, App store'da da ayni şekilde. Fakat Facebook, YouTube, Twitch gibi sitelerde videolar 240p'de bile takılıyor. Oyunlarda 50-60 olan pingim 150'den asagiya inmiyor. VPN kullanıyorum, hangi lokasyonu secersem seçeyim video ve ping sorunu çözülmüyor. Elimizden hiçbir şey gelmiyor mu şimdi? Ttnet'in engellemesinin geçmesini mi bekleyeceğiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız kısıtlaması uygulamış olabilirler.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak gerekiyor? İnternet var ama yok gibi bir şey. Kullanılmıyor ki, siteler aşırı yavaş yükleniyor, videolar artık 144p bile açılmıyor. Speedtest'te hız hala 22mbit. Arayacağım şimdi her şey normal görünüyor yapacağımız bir şey yok deyip sinir edecekler beni :)

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    İnsanların bilinçlenip tepki göstermesi gerekiyor. Tüketici sözleşmelerindeki ''x'e kadar'' maddesine, asgari 1 Mbps olarak belirlenen hız taahhüdüne karşı çıkması gerekiyor. 100 Mbit paket satın alınsa bile ''100 Mbit'e kadar'' ve asgari hızı 1 Mbps olarak belirledikleri için ay boyunca 5 Mbps hız verme hakkını kendilerinde buluyorlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Bazı kişilerde var bazılarında ise yok bu sorun. İnternetin olmaması kötü bir şey. Macı bile izleyemiyorum su an. Macı geçtim, radyoyu 128kb yaptığımda takılıyor. Neyse basınızı ağrıttım baya. Yapacak bir şey yok o zaman, ne zaman keyifleri isterse o zaman kullanmaya başlayacağız interneti(!)

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Bazen ben de o sorunu yaşıyorum.
  • önce ttnet müşteri hizmetlerini ara

bir şey değişmezse

tuketici.btk.gov.tr ye

bağlantım 24 mbps hızı destekliyor fakat internet hızım belli sitelerde kısıtlanıyor. Hız testi yapıyorum 24 mbps hız alıyorum fakat youtube a 2 mbps ile bağlanıyorum. Belirlediğiniz adil kullanım kotası limitleri içerisinde bile bana taahhüt edilen hız verilmiyor. Fakat ben taahhütü bozduğumda benden 600 lira cayma bedeli isteniyor. Bize verilen taahhütlerin hiç biri karşılanmıyor fakat biz verdiğimiz taahhütleri karşılamazsak ciddi bedeller ödüyoruz. BTK olarak hiç tüketici yi korumuyorsunuz diye yaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom yani ttnet youtube gibi sitelerde bant genişliğini kısıyor herkeste böyle bu ttnet kullanan sizde değil yani. ISS değiştirirseniz durum düzelir. Diğer ıss ler uygulamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara geçtiğimde bakacagim

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Taahhut vermediğimiz zaman yüksek fiyatlardan internet almak zorunda kalıyoruz. Taahhüt verdiğimizde de böyle mahkum kalıyoruz. Çıkar yol yok ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Taahhut vermediğimiz zaman yüksek fiyatlardan internet almak zorunda kalıyoruz. Taahhüt verdiğimizde de böyle mahkum kalıyoruz. Çıkar yol yok ki :)

Türknette taahhüt yok 59 tl ayda fiyat yükselirse eğer geçersiniz başka firmaya olur.

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Konusunu görmüştüm onun fakat yorumların %75'i şikayet üzerineydi son baktığımda

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Konusunu görmüştüm onun fakat yorumların %75'i şikayet üzerineydi son baktığımda

Yine öyle şikayetçi çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.