Şimdi Ara

İnternet hızı habire 0.10 mbps ye düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET Modem var. Normalde bizim download hızı 13 mbps upload hızı 1 mbps ama son 3 gundur durduk yere hiz 0.10 mbps ye düşüyor bende airties den bakiyorum (192.168.2.1) ama tek bağlanan ben gözüküyorum. Hic bisey indirmiyorum . Mesela 2 saat omce 30 dakikaligina 0.10 mbps ye düştü modeme reset attım duzelmedi 30dk sonra düzeldi düzeldikten sonrada internet hizim 1,50 mbps de kaldi. Yani demek istedigim sorunuma yardim ederseniz sevinirim :(
    Not: Telefondan yazdim yazim hatalarim varsa özür :D

Resimler:

• Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Ayıp olucak ama adsl hat değerlerini nereden görebiliyorum :D ?
  • ZombieFighter342 Z kullanıcısına yanıt
    Internet tarayıcıniza 192.168.2.1 veya 192.168.1.1 yazarak öğrenebilirsiniz şifreniz modem katalogunda yazar değişmwdiyse ttnet admin veya admin ttnet olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bundan bahsediyorsunuz
     İnternet hızı habire 0.10 mbps ye düşüyor
    Evet hocam onlar hattiniz ölüyor koma da arayip 13 mbit sabitlemelerini söyleyin duzelmesse onlar daha da indirirler

• Saolun :D Birde ben 13 yaşındaydım yardımlarınızı almak istedim babam işten gelince hemen söyleyeceğim ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet hızı 2,50 mbps ye çıktı herhalde kotayı aştık yine :D Babam ve Tivibu olunca xD Babam ayda 5-6 gb giriyo tivibu zaten bütün gün açık :D
    Hocam yanlisiniz var benim bildiğim tivibu akk yemez modem arayüzünde adsl hızı ne kadar yazıyor tivibu ayri çalışır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.