Bildirim
İnternet hat değerleri ile Max ne kadar hız alabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam bağlantı kötünün kötüsü,ne zamandır hat değerlerin bu seviye de ? -
7yıldır 1mb alıyorum bazen servis sağlayıcılarını aradığımda 3mb alıyorum. Uzun bi süre devam etmeden tekrardan 1mb hıza düşüyor. Direkten eve gelen internet kablosunu değiştirsem farklılık oluşur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yada bana gelen hızı 3mb'a sabitlemem için bildiğiniz program var mı, bunu biz yapabiliyor muyuz?
ankastre'den eve gelen kabloyu yenilemeni öneririm hocam,kablo'da sıkıntı var büyük ihtimal hat değerleri kötünün kötüsü. -
şu site'de altyapın ne kadar gösteriyor söylermisin hocam.
www.milleni.com.tr
Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicomhttps://www.milleni.com.tr/fiber-nerede -
-
-
İl neresi?
Bu hattın durumu çok kötü. Telekom kutusundan modeme kadar yeni bir kablo çekebilirsiniz ama çok fark etmez diye düşünüyorum. -
hangi ildesin hocam -
Bursa/Mudanya
Doğrusu bana 2.5-3 mb hızda gelse yeterli olur çünkü 1mb alıyorum video izlerken 360p üstüne çıkamıyorum 480 yada 720p açabilmem yeterlidir yaşadığım yerde genel olarak altyapı sorunu mevcut.Düşünüyorum ki acaba eve gelen kabloyu yenilesem 1mb yerine 3mb hız alabilir miyim? Modeme gelen kablonun elle telleri birbirine bağladığım bi alan var. İnternet hızını düşürüceğini tahmin ediyorum
Dilerseniz bir elektrikçiden cat6 kablo alın. EK olmayacak şekilde modeme kadar çekin. Telekom kutusunun yanında bırakın bu kabloyu, telekoma arıza kaydı bırakın gelip bağlarlar. bir de öyle denersiniz ama çok değişmez bence.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- zyxel modem arayüz
- türk telekom fiber başvuru
- 200 mbps internet iyi mi
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- mesh nedir
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- superonline upload hızı
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X