arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.internet explorer da bir siteye girmeye çalıştığımda meselawww.nesine.om yazıyorm.kullanıcı adı ve şifremi yazıyorum.gir deyince önce sayfa görüntülenemiyor.ama sayfayı yenileyince siteye giriyor.acaba bu sorunu nasıl hallederim.çoğu sitede bu şekilde oluyor.
forever mozilla firefox
mozilla kullanırken sorun olmuyor.internet explorer da sorun var.bunu nasıl hallederim.
arkadaşım bunu dene istersen aynısı benim başımada gelmişti bunu yapınca sorun çözülmüştü. forumda bir arkadaş vermişti bunuda.
quote:
explorer hatası
Eger internetExplorer istediginiz gibi calismiyorsa ve hatalar veriyorsa yeniden kurmak en akillica yol, ama nasil, Program ekle kaldirdan bu isi yaparsaniz bozukluklarin hicbirini giderme sansiniz olmayacaktir , peki nasil yapmak lazim: 1. WIndows XP kurulum CD nizi takin. 2. Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)
"OK".deyin simdi eski arizalar yok oldu cünkü yepyeni bir exploreriniz oldu.
bnede xp değil vista yüklü.
Sisteminde bir sorun yok bence. Bende de aynısı oluyor. Site ile ilgili bir sorun olsa gerek. Zira 4-5 pc de denedim aynı. Geçici olarak şöyle idare edebilirsin. Sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkınca sağ tıkla ve "yenile" yap; site giriş yapılmış olarak karşında.