Şimdi Ara

Internet Explorer 9 çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
1
Favori
18.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar adobe flash player yüklenmiyor :( İnternet explorer 9 henüz adobe flash playeri desteklememektedir diyor adobenin sitesi. Youtubede video fln izleyemiyorum ie 9 ile.

Ben izleyebiliyorum sıkıntı yok. Yeni ie güzelmiş hızda gözle görülür farklar var. Opera'nın yanında iyi gider.
  • İŞ GÖrüyorrr
  • Bu reklam engelleyici tam verimle çalışmıyor sanırsam neden derseniz bende önce reklamları yüklüyor ondan sonra reklamları kapatıyor.Bu arada önceki sürümlere göre gerçekten güzel yapmışlar ama hala çok yol katetmesi gerekiyor.
  • Opera kullansamda arar ara ie8 de kullanırım bakalım 9 nasıl olmuş
  • Şu 2-3 tarayıcı birden kullananları anlamıyorum. 1 tane seçer, beğenir kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Internet Explorer 9 çıktı

Hey maşallah. İstersen PC`yi de kapatayım öyle kur

+1907

Internet Explorer 9 çıktı

• Çok hızlı ve güzel olmuş ama tam ekran sorunu yaşıyorum üst taraf açıkta kalıyor nedense yanlışlıkla oldu ilk açıldığında tam ekrandı.

Edit: yaptım tmmdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Mart 2011; 19:53:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Çok hızlı ve güzel olmuş

aynen başta çok tereddüt ettim ama gördümki bu sefer olmuş , sayfalar çok hızlı açılıyor.
  • Internet Explorer den hiç şaşmadım 3. parti yazılım hiç kullanmadım gerekli olmadı ie varken bilgisayarı ilk kullandığımdan beridir ie kullanrım. Internet Explorer 9 ise acayip güzel olmuş ve dahada hızlanmış. 64bit sürümü kullanmaktayım şuan 64bit için flash ve java mevcut nette bilginize ;)

64bit daha iyi geldi 32 bit ten :)
  • rakibsiz olmuş 1000 balık testinde 44-46 kare aldım notbook ile
  • Bunda chrome'daki gibi kapattıktan sonra tekrar açıldığında en son açık sekmeleri açmasını ayarlama var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Şu 2-3 tarayıcı birden kullananları anlamıyorum. 1 tane seçer, beğenir kullanırsın.

Aynı anda aynı taracıyla iki farklı facebook hesabından giriş yapamazsın, ama chrome da seninki açıkken mozilladan kardeşin kendi facebook hesabına bakıp çıkabilir.
    Birkaç yüz sebepten sadece biri, aklıma gelen en basiti.
    Sanırım anlamaya başlamaya başladın :)
  • 9 tane Internet Explorer 'de olsa 1 tane Firefox a değişmem..
  • Yeniliklere açık olmak lazım.Bu aralar paralel işlem ayağına gpu'lara abanıyor.Malum cpu teknolojisi gpu'dan daha az gelişmekte.
  • Yükledim donanimhabere nerdeyse giremiçektim flash playerda bu versiyon ile çalışmıyor yenisinide yükleyemiyorsunuz.

Flash Player 10.1 şu anda Internet Explorer 9 (64 bit) Beta için kullanılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

Orijinalden alıntı: mugurgok

Her gün bu siteye chrome ile girince, kullanıcı adı ve şifreyi tekrardan girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunu başka yaşayan war mı benden başka?

Sözüm ona Chrome benim şifreyi kaydetti ama, niyeyse bana kastı war sanki...

Chrome'da çerezleri kapatmış olmayasınız? Bende problem yok.

Yoo, çerezler falan normal kapaılmamış ve silinmiyor
  • Internet Explorer 9 çıktı

FF 4 RC hiç de fena değil, full versiyonda ve tweak ler ile, daha iyi sonuç verecektir.

Diğer benchmarkların hiç biri inandırıcı değil, günlük kullanımda o bench lerde kullanılan işlemlerin 100/1 ini kullanmıyoruz, hızlı olsa ne olur olmasa ne olur. Ben neticeye bakarım, örneğin bu forumu tüm tarayıcılar aynı hızda açıyor neredeyse. Şimdi o testlere bakarsak chromun FF dan 5 kat hızlı açması gerek ama nedense FF daha bile hızlı açıyor. Boşuna yemeyin kendinizi o hızlı bu hızlı diye.

• Arkadaşlar yüklediyseniz eklenti indirme sayfasının linkini yollar mısınız? yanlışlıkla sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Arkadaşlar yüklediyseniz eklenti indirme sayfasının linkini yollar mısınız? yanlışlıkla sildim.

http://www.ieaddons.com/tr/
  • sık kullanılanları çubuk şekline getirince pek güzel görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.