ben betasını yükledim öyle hızlı olduğu söylenemez hele hele mozilladan hızlı olduğunu düşünmüyorum ben IE yi çok sevdiimden kullanıyorum beta 7 versiyonunun görünüşü ve tabs özelliği çok güzel tavsiye ederim ama hız konusunda büyük beklentilere girmeyin..
MS gene şişiriyor, IE'yi. Ben hala Mozilla kullanıyorum. Bir de bazı site adminleri MSnin kodlarını değil de uni kodları kullansalar çok daha süper olacak. Hadi msn ve hotmail. IE için yaratılmış da diğerlerine ne oluyor.
Tabs özelliğine gelince, kaç senedir piyasa da var bu özellik Allah bilir. Yenilikle hiç alakası yok. Tabi IE için yeni ona bir şey diyemem.
ie 7 yi nerden indirebilirim?
ben vista ile kullanmıştım pek bir artısını görememiştim. Dünyada hiçbir tarayıcı yoktur ki Opera ile boy ölçüşebilsin. Geçenlerde firefox denedim neymiş diye, 2 sene önce kullandığım Mozillanın birüst sürümü resmen... Opera kadar hızlı, detaydı, donaımlı, şık ve kullanışlı başka bir tarayıcı yok emin olun.. Bu gidişle olabileceğini de sanmıyorum zaten ücretsiz sürümü dağıtlmaya başlandı yani artık opera ücretsiz, reklamsız...
Opera gerçekten de müthiş bi tarayıcı güvenlik+hız bir arada ve fevkalade basit
zaten operayı kullanan ve bilen biri operadan vazgeçemez ben 2 sene önce bi kurdum bil me o zamandan beri kullanıyorum.. yerim ie yi firefoxsu
link verirmisiniz download için
link önemli değil okadarda bende linkte varda türkçe olduğundan dolayı yüklenemiyor hatası veriyor hep daha türkçesi olmadığı için, ms eskiden yaptığı hatayı yapmak istemiyor; malum ozamanlar güvenlikler okadar iyi değildi her dile her program yüklenirdi karışırdı diller. örnek olarak en komiğime giden, ie de bir işlem yapacakken bir soru sormasında alltaki cevapların evet/cancel şeklinde olmasıydı
ıe 7 6 ya gore bıraz daha hızlı ama yınede zannetmem operayla boy olcussun
tabii ki opera... ama niye adını opera koymuslar baska isim mi yokmus.
Microsoft'un her zaman yaptığı şey bu. Yeni bişeyler çıkaracağı zaman abartır da abartır sonra da peşinde 70 çeşit yama çıkartır. Bence bu da şimdiye kadar olanlardan farklı değil. Çok heves etmeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme