Şimdi Ara

İnternet Explorer 7 Beta - Opera 8.5 TR -[DOWNLOAD]- / Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, az önce indirdim. aranızda kullanan var mı? sorun çıkan veya avantaj olan bi özelliği var mı "sekme" dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 6 Kasım 2005, 20:49:06 >

• firefox dururken explorer değil 7,25 olsa bile kullanmam
  • ben.de.OPERA.dururken.bırak.internet.7,50u,firefox1000.bile.kullanmam

• quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

• bende geçen güne kadar firefox kullanıodum öğretmenim opera kullanmamı tavsiye etti opera 9 yükledim gerçekten hepsine 10000000 basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

bende geçen güne kadar firefox kullanıodum öğretmenim opera kullanmamı tavsiye etti opera 9 yükledim gerçekten hepsine 10000000 basar

şimdiye.kadar.paralıymış.opera.ben.de.bi.bilg.dergisinde.artık.bedava.olacakhaberini.duyunca.heç.düşünmedim.indirdim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • opera yı nerden indirebiliriz bir link verseniz?
  • Ben burdan indirdim reklamsız
    http://snapshot.opera.com/windows/w90p1.html
  • operanın türkçesi varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: realist_fd

ben.de.OPERA.dururken.bırak.internet.7,50u,firefox1000.bile.kullanmam

sen firefox kullandınmı peki çok guvenli operanin gorusunue aldanma sonra :)

• quote:

Orjinalden alıntı: mfguney

quote:

Orjinalden alıntı: realist_fd

ben.de.OPERA.dururken.bırak.internet.7,50u,firefox1000.bile.kullanmam

sen firefox kullandınmı peki çok guvenli operanin gorusunue aldanma sonra :)

?????????????????????????

noldu.anlamadım.birader.ewt.onu.da.arada.sırada.kullanıyorum.hatta.masaüstümde.Opera.ve.onun.üstünde.de.mozilla.war!!!gorünüş.demek.istedin.galiba.ama.ne.alaka???neyse.ben.operayı.öneririm.gerisine.karışmam.!!!

• Opera

Kimse sorulan soruyla ilgili cevap yazmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: usernick

Opera

Konu Dışında konuyla alakalı ne yazılır ki?

• quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

quote:

Orjinalden alıntı: usernick

Opera

Konu Dışında konuyla alakalı ne yazılır ki?

• quote:

arkadaşlar, az önce indirdim. aranızda kullanan var mı? sorun çıkan veya avantaj olan bi özelliği var mı "sekme" dışında?

bu ayki pc nette yazıo hepsi ayrıca opera bütün browserlar arasında tek 5 yıldız alan tek program çok güzel özellikleri var vede geçen ayki pc nette ie 7 nin çok geniş bir incelemesi bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweruser0 -- 5 Kasım 2005, 22:07:08 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar, az önce indirdim. aranızda kullanan var mı? sorun çıkan veya avantaj olan bi özelliği var mı "sekme" dışında?

bu ayki pc nette yazıo hepsi ayrıca opera bütün browserlar arasında tek 5 yıldız alan tek program çok güzel özellikleri var vede geçen ayki pc nette ie 7 nin çok geniş bir incelemesi bulunuyor

evet. hatta bu ayki "PCNET dergisinde" operayı türkçe olarak bulabilir ve sisteminize yükleyebilirsiniz.

Yada dileyen varsa ,operayı da upload edeyim , İnternet Explorer gibi. herkes bedava indirsin.. ok?

• quote:

quote:

quote:

evet. hatta bu ayki "PCNET dergisinde" operayı türkçe olarak bulabilir ve sisteminize yükleyebilirsiniz.

Yada dileyen varsa ,operayı da upload edeyim , İnternet Explorer gibi. herkes bedava indirsin.. ok?

OK

• ya bu opera nın türkçesi var mı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

ya bu opera nın türkçesi var mı arkadaşlar

heralde vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.