Bildirim
internet explorer

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
firefox ve opera var ama bence explorer en iyisi -
evet operayı daha once kullandım..internet explorer bi garip çalışıyor bu sıralar...mozilla falan düşünüyorum..sizin en iyi verim aldıgınız explorer dışında nedir? -
Firefox 2 tabii ki,benden tavsiye pişman olmayacaksın,hem daha hızlı hem daha güvenli -
çok teşekkürler dostum -
eklentilerle uğraşmak istemiyor hız istiyorsan opera -
teşekkürler hupono -
firefox ve operayı öneririm -
Mozilla Firefox -
Opera kullanıyorum şu an ve memnunum Özellikle önbelleğe aldığı resimlerle sürekli çalışabilmesi, kotalı arkadaşlar için biçilmiş kaftan diyebilirim, mesela donanımhaber forumları için
-
mozilla firefox kullanıyorum ve int. exp. dan daha iyi performansı -
mozilla firefox bide işine yarar eklentileri kurduğun zaman üzerine gerçekten interneti daha keyifli hale getirmeyi başarıyor. -
çok teşekkürler arkadaşlar..mozilla'yı seçtim.. -
Farklı bir tercih ama bir de Maxthon'un dene...
www.maxthon.com -
quote:
Orjinalden alıntı: flogart
firefox ve opera var ama bence explorer en iyisi
IE mı? hıng? -
Mozillayı 1 haftayı geçkindir kullanıyorum,gerekli tüm eklentileri yaptım ve çok hoşuma gitti teşekkürler arkadaşlar Mozilla rules
-
Bence mozilla firefox en güzelidir... -
opera 9.10...
http://www.opera.com/download/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 19 Aralık 2006; 14:18:25 > -
eklentileriyle beraber firefox tabii ki de.. -
Opera
ama şu sıralar kitlenme yaşıyorum , javanın son sürümünden mi kaynaklanıyor anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 19 Aralık 2006; 14:58:39 >
Benzer içerikler
- delta exploit
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- realtek audio console açılmıyor
- word tek sayfayı yatay yapma
- uyap kelime işlemci
- modem şifre değiştirme
- steam oyun iade etme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mac adresi nedir
- statik ip nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X