Şimdi Ara

Internet Download Manager [IDM] sorunu Google Chrome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
54.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ıdm kurdum bilgisayara fakat şöyle bi sorun var. ben 2 tarayacımdada ıdm nin çalısmasını istiyorum yandex + google chrome da. ancak uzantı yandex e kuruldu ıdm sorunsuz çalısıyor ama google chrome da kurulu olmasına rağmen çalısmıyor. ıdm yanlızca bilgisayarda 1 tarayıcıda çalısıyorsa sorun yok okey. yardım eder misiniz. eklenti filan google chromeda kurulu . ıdm nin içindeki ıdmgcext dosyasını filan uzantıya yüklüyorum ama yine aynı youtube videoalrını tıkladıgımda filan o ıdm ( bu videoyu indir ) butonu çıkmıyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Internet Download Manager (IDM) Chrome Eklentisi Sorunu

Internet Download Manager (IDM), popüler bir indirme yöneticisidir. IDM Chrome eklentisi, IDM'nin Chrome tarayıcısıyla sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Ancak bazı kullanıcılar, IDM Chrome eklentisini eklemede veya kullanmada sorunlar yaşayabilir.

IDM Chrome eklentisini eklemek için şu adımları izleyebilirsin:

• Chrome Web Mağazasına git.
    • "IDM Integration Module" adlı eklentiyi ara.
    • "Ekle" düğmesine tıkla.
    • Eklentinin yüklenmesini bekle.

Eklentiyi yükledikten sonra, Chrome tarayıcısını yeniden başlatman gerekebilir. Eklentiyi etkinleştirmek için Chrome adres çubuğunun sağ tarafındaki uzantı simgesine tıkla ve "IDM Integration Module" seçeneğini etkinleştir.

Eğer IDM Chrome eklentisini eklemekte veya kullanmakta sorun yaşıyorsan, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Chrome'u ve IDM'yi en son sürümlerine güncelle.
    • Çakışabilecek diğer eklentileri devre dışı bırak.
    • IDM ayarlarını kontrol et ve Chrome eklentisinin etkin olduğundan emin ol.
    • IDM'yi kaldır ve yeniden yükle.

Bu adımlar sorunu çözmezse, IDM desteğiyle iletişime geçebilirsin.

Yukarıda belirtilen sorun giderme adımlarını izleyerek IDM Chrome eklentisi sorununu çözebilirsin. IDM Chrome eklentisini başarıyla ekleyip kullandıktan sonra, videoları, müzikleri ve diğer dosyaları daha hızlı ve verimli bir şekilde indirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • idm nin seçenekler menüüsünden tarayıcılar sekmesi mi ne var ordan chromeyi seçin tamam deyip chromeyi kapatıp bir daha açın
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    onuda yaptım hocam yok olmadı
  • o zaman en yeni versiyonu indirin idm nin ve crackli yükledikten sonra kesinlikle güncellemeyin
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    en yeni versiyon crakli yüklü zaten yandex tarayıcımda ıdm sorunsuz olarak çalısıyor ama google chormede çalısmıyor birinde çalısırken diğerinde neden çalısmıyor
  • o zaman chromeyi kaldırıp yeni versiyonunu kurunuz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eklentiler kismina bakin etkin olup olmadigina etkin degilse yada etkin olmuyorsa oradan problemin kaynagina gidebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt
    ETKİN
  • aynı sorun bende de vardı, chrome ayarlar sekmesinden en altta gelişmiş ayarı açtım sonra, orada gizlilik kısmında beşinci kutunun tik işaretini kaldırıp, idm...crx dosyasını chrome ile açtım oldu, daha sonra idm yi yanlışlıkla güncelleye bastım, sildim chrome ile idm yi tekrar aynısını yaptım olmadı şuan chrome da idm kullanamıyorum bende, eğer sen denemediysen bu anlattığımı bir dene dostum belki sorun benden kaynaklıdır.
  • Arkadaşlar inanın bunlar gereksiz şurda belirtileni yapı sorun morun kalmaz. Çıkarsa bu forumu bırakır giderim

https://www.youtube.com/watch?v=rCDFRAcY1mY
  • sadawer S kullanıcısına yanıt
    bırak git arkadaşım olmadı, çalıştırmıyor :D :D
  • Arkadaşlar ben kendi bilgisayarımda çözüdüm denemenizde fayda var...

İlk önce Google Chromedan Ayarlar>Uzantılar kısmına gelip IDM Integration Module kısmını Etkisiz hale getiriyoruz...

Sonra IDM içerisinden Seçenekler > Genel Kısmında Google Chrome yazan yerdeki tiki kaldırarak tamam diyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz..

Sonra IDM içerisine girerek Seçenekler > Genel kısmında Google Chrome tikini işaretliyerek Tamam diyoruz.

Google Chromedan Ayarlar>Uzantılar kısmına gelip IDM Integration Module kısmını Etkin hale getiriyoruz....

Google Chromeu kapatıp tekrar açıyoruz...

....Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiz_erdem -- 24 Kasım 2015; 17:02:01 >
  • Idm ile videoları orytadan itibaren indiremiyorum.Nasıl eski haline gelecek bilmiyorum.
  • ıdm 6.27 crack li sürümünde cromu her kapattıgınızda uzantı pasif konuma geçiyor bende her seferinde etkinlerştirmek zorunda kalıyorum acaba ondan olabilirmi ?
  • Bu konu için net çözüm şurada var. Sen lisanslı sürüm mü kullanıyorsun?

IDM Chrome İlişkilendirme | IDM Chrome Eklentisi Ekleme (Etkinleştirme)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.