Şimdi Ara

Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 24 Mbit İnternetim var. Eve gelen 22 civarı aşağı yukarı. IDM ile dosya indirmeye kalkınca 600.000 KBPS/San olarak görünüyor. Bunu MB olarak gösteremez mi ve bu hız normal mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 24 mbit internet ile saniyede 2,8 MB civarı indirebilmen gerekiyor

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Sanırım indirdiğim sitenin hostuyla ilgili. Jdownloader 2 ile indirdim part part aynı oyunu farklı siteden 12 gb oyunu 2.5 saatte indirdi normal midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer turktelekom insaflı davrandıysa 24mbit paketi sana 28mbit olarak tanımlamıştır, bu pandemiye özel hız artışı, sana varsayıyorum hat değerlerini görmedim 28mbit tanımlandı, hadi 28mbit'te sana kayıpla 25mbit geliyor, 25mbit ise 3.125 MB/s hız eder, bir sorun var gibi, bir hat değerlerini merak ettim atar mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • casper04 kullanıcısına yanıt

12 GB oyunu 24mbit internet ile 1 saat 15 dakikada indirebilmen gerekiyordu. İndirdiğin site yavaşmış

• Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor

Hat değerlerim bu şekilde

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dosyanın indirildiği yerler hıza kısıtlama koyabiliyor, bazen de yoğunluk oluyor.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Doğrudur, ama önceden 16 mbps adsl vardı gözle görülür bir artış hissettim 24 e geçince yani

• Tabi öyle hocam. Demek ki bir de 100 ü deneseniz nasıl hisettirir kim bilir. Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Şubat 2022; 18:30:57 >
  • Aman kalp var bende hocam yapmayın. Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor 

24 verilmiş

telekomsal bir durum yok, hat güzel

Benimde 50mbit vdsl : Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor

şükürler olsun vdsl'e geçişimin bugün yıl dönümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor 

• Anladım, o zaman yapacak birşey yok site kaynaklıdır Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.