Bildirim
Internet Download Manager Aktarım Oranı KBPS Görünüyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
24 mbit internet ile saniyede 2,8 MB civarı indirebilmen gerekiyor
-
Sanırım indirdiğim sitenin hostuyla ilgili. Jdownloader 2 ile indirdim part part aynı oyunu farklı siteden 12 gb oyunu 2.5 saatte indirdi normal midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer turktelekom insaflı davrandıysa 24mbit paketi sana 28mbit olarak tanımlamıştır, bu pandemiye özel hız artışı, sana varsayıyorum hat değerlerini görmedim 28mbit tanımlandı, hadi 28mbit'te sana kayıpla 25mbit geliyor, 25mbit ise 3.125 MB/s hız eder, bir sorun var gibi, bir hat değerlerini merak ettim atar mısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 GB oyunu 24mbit internet ile 1 saat 15 dakikada indirebilmen gerekiyordu. İndirdiğin site yavaşmış
-
Hat değerlerim bu şekilde
Bende öyle düşünmüştüm
Dosyanın indirildiği yerler hıza kısıtlama koyabiliyor, bazen de yoğunluk oluyor.
-
Doğrudur, ama önceden 16 mbps adsl vardı gözle görülür bir artış hissettim 24 e geçince yani
-
Tabi öyle hocam. Demek ki bir de 100 ü deneseniz nasıl hisettirir kim bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 8 Şubat 2022; 18:30:57 > -
Aman kalp var bende hocam yapmayın.
-
-
-
Anladım, o zaman yapacak birşey yok site kaynaklıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X