Selamlar eskiden download için emule kullanırdım, eski yeni pek çok şeyi indirebiliyorsunuz. Sonra bir ara DC kullanmıştım, onda da mevcut kaynakları hızlı bir şekilde indirmekteydim (o zaman ünivertsite bağlantısı idi, bir ara usenet) , sonradan torrente geçtim hızlar güzel yeni şeyler için iyi. Fakat şu anda 1024 k sınırsız ve torrent nedense son zamanlarda yavaş geliyor. Utorrent kullanıyorum. Sizlere sorum siz hangi yöntemleri ve programları kullanmaktasınız. Yeni çıkan hızlı programları deneyenler paylaşırsa memnun olurum.
Eskiden beri hep emule kullanırım, evet torrente trend şeyler ve yeni çıkan şeyler çabuk düşüyor, iyi upload yapan biriyseniz işiniz oldukça kolaylaşıyor. Ama Emule daki rahatlığı nedense hiç birinde göremiyorum. Eğer emule da progrmaınızı ve hattınızı düzgün ayarlarsanız. bence en verimli hala emule. divxplanet gibi sitelerden modern mod ları ve ayarları denemekte fayda var diyorum... Xtreme mod kullanıyorum kısa bir beklemden sonra rahat 100kb lı indirme rakamlarına ulaşıyorum 1mbit kablo internet kullanıyorum.