Şimdi Ara

İnternet dolandırıcılığı, Altra marka ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün maalesef dolandırıldım , internet üzerinden alışveriş yapmak isterken gafletle, araştırmadan

sanal pos üzerinden kredi kartıyla çekim yaparak dolandırıldım. global bir marka olan altra markasının türkiye distribütörü zannettiğim bu sahte web sitesi dolandırıcıdır. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

www.altrasturkiye.com

!!!!dolandırıcı websitesi!!!

Ayağım taraklı olduğu için bir süredir parmak kutusu geniş ayakkabı araştırıyordum. Yabancı forumlarda böyle bir markanın varlığından haberdar oldum. Google da araştırıncabu websitesiyle karşılaştım. Ürünler çok hoşuma gidince ve fiyatlar da auygun olunca bir an önce sahip olmak istedim, araştırmadan direk alışveriş yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • ödemeyi kredi kartı ile yaptıysan

1 aya kadar geri alabilirsin

bankanı ara vs vs

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.