Şimdi Ara

İnternet Değerlerinde Sorun Var Mı ? ( CRC DEĞERİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetimde uzun zamandır bir yavaşlık ve dosya indirememe problemi vardı 1 hafta düzeldi bir sorun yoktu o zaman internet değerlerinin fotoğrafını çekmiştim dün elektrik kesintisi sebebiyle modem kapandı elektrik geldiğinde internet tekrar eski sorunlarına devam etmeye başladı türk telekom ile görüşme yaptığımda altyapıda problem olmadığını söylüyorlar sürekli, değerlerdeki tek farklılık en fazla CRC de görünüyor nedir bu CRC olayı problem var mı ?

İNTERNETİN DÜZGÜN HALİ DEĞERLERİ ;

İNTERNETİN YAVAŞ HALİ DEĞERLERİ ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 6 Eylül 2018; 12:42:50 >

• Bağlantıda bir sorun yoksa CRC genelde bulunduğunuz santraldeki yoğunluktan yada santral kaynaklı başka sorundan kaynaklanır. Değerleriniz çok kötü değil bence sorun santral kaynaklı. Türk Telekom'a sorarsanız zaten onlarda hiç problem yoktur sorun mutlaka sizin modeminizde veya ankastrenizdedir. Bağlı olduğunuz santrale yakınsanız vede gidicek vaktiniz varsa bence direk santrale gidip orada çalışanlarla konuşmanızda fayda var. Yavaşlık sorununa gelirsek adsl kullanıcılarında yaklaşık ocak ayından beri hat değerlerinden bağımsız bir yavaşlama söz konusu çok fazla kullanıcı aynı durumdan şikayetçi. Bu yavaşlamaları akşam saatlerinde sadece yurtdışı serverlarında yaşıyosanız Türk Telekom'un bant genişliği sınırlamasından sizde nasibinizi almışsınız demektir. Twitter üzerinden Türk Telekom CEOsu Paul Doany'e yazmayı da deneyebilirsiniz.
  • RogueAgent kullanıcısına yanıt
    Akşam saatleri için değil kendi kendine bazen çok iyi oluyor bazen 1 hafta kötü oluyor işte geçenlerde 1 hafta verdiğim paranın hakkını alıyordum ki modemin kapanmasına bakıyormuş bu iş elektrik geldikten sonra yine aynı yavaşlığa girdi hadi yavaşlığı geçtim artık dosya bile indiremiyorum indirdiğim tüm dosyalar sorunlu hata veriyor telefon güncellemesi fln yapamıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat değerlerim normalken bu durumda benim ne yapmam gerekiyor ? modemin kapanmadan önce internetim tam performanslı çalışıyordu ne değişti de böyle yavaşladı anlam veremiyorum indirme hızım 1.0mb/s bulmuyor

yeni hat değerlerimde şu şekilde tekrar kontrol etmek isterseniz ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Inc -- 7 Eylül 2018; 17:4:46 >
  • Cgn de olabilir misin? What is my ip degerinle modemde gorunen degere bak. Bir de internetin hizli oldugu zaman what is my ip ye bak. Bazen verdikleri ip ler yavas ve yuksek pinge sahip olabiliyor. Bu yuzden modem kapanip acildiginda ip degisiyor her seferinde ancak 2 dk kapali olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem değerleri normal mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.