Bildirim
internet cafe sigorta.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sigorta yapmamalarının sebebi nedir? ona göre çözüm önerisi sunulabilir -
riskli diyolar.bir de duyduğuma göre bazı cafe sahipleri dükkanı kendi soyup sigortadan para alıyomuş. aslı varmıdır bilmiyorum. -
gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra(güvenlik kamerası vb.) sorun yaratıcaklarını sanmıyorum. birde hangi şehirdesiniz ve cafenin büyüklüğü nedir. belki cafe küçük diye de sigorta yapmıyor olabilirler,riskli diyerek. -
walla kimse cafenin büyüklüğünü sormadı daha 21 pc var işte. masa sandalye felan falan. yaklaşık 30000 ytl civarı değeri var tahminimce.
-
masaların sabit olacak yere
kasalar ve monitörlerde masaya sabit olacak
alarm olacak dükkanda
ayrıca kepenklerin çelik mi öle bişe olacak
v.s v.s bir sürü dırdırı var internet cafe için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 5 Ekim 2007; 23:37:18 > -
biz sigortacıyız ama KoçAllianz Yapmıyormuş.Üzgünüm -
quote:
Orjinalden alıntı: sjsero
masaların sabit olacak yere
kasalar ve monitörlerde masaya sabit olacak
alarm olacak dükkanda
ayrıca kepenklerin çelik mi öle bişe olacak
v.s v.s bir sürü dırdırı var internet cafe için
masayı nasıl sabitlerim bilemiyorum. kasa ve monitör sabitlenir değil şu anda ama yapılmıyacak bişe değil. şu anda alarm yok ama taktırcam zaten.
kepenk çelik değil bildiğin kepenk işte.adamlar bunları bunları yap sigorta yapalım demiyolar.internet cafeyi sigorta yapmıyoruz diyip kestirip atıyolar. daha kimse sormadı. kaç pc var,alarm varmı vs... demedi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
biz sigortacıyız ama KoçAllianz Yapmıyormuş.Üzgünüm
zamnında koç allinzla çalışacaktık. bu sigorta için o zman muafiyet uyguluyolar diye yaptırmamıştım. keşke yaptırsaymışım.ilgilendiğin için tşk ederim.
-
Nasılsın dostum görüşmeyeli
Koç Allianz yapıyor ama muafiyet çok yüksek ve çok prosedür var. Yaniistersen pazartesi daha geniş bilgi verebilirim sana.....
Kendine iyi bak -
quote:
Orjinalden alıntı: duduco
Nasılsın dostum görüşmeyeli
Koç Allianz yapıyor ama muafiyet çok yüksek ve çok prosedür var. Yaniistersen pazartesi daha geniş bilgi verebilirim sana.....
Kendine iyi bak
pm attım -
cevapladım...... -
bende sigortacı olsam vermem şahsen genel olarak söylüyorum konusu olduğu için arkadaş alınmasın
adamın biri açar internet kafeyi sigortada sigortalar cafeyi bir gece bakmışşın kapı kırılmış kafe soyulmuş sigorta şirketi küllümkül zarar eder o yüzden bence olmaz sigorta işi -
quote:
Orjinalden alıntı: kkkkariman
bende sigortacı olsam vermem şahsen genel olarak söylüyorum konusu olduğu için arkadaş alınmasın
adamın biri açar internet kafeyi sigortada sigortalar cafeyi bir gece bakmışşın kapı kırılmış kafe soyulmuş sigorta şirketi küllümkül zarar eder o yüzden bence olmaz sigorta işi
O zaman her kes normal işyerini evini arabasını da soyar. Öyle düşünürsen sigorta yapmamk lazım -
konu hortlicak ama bu muhafiyeti en az tutan hangi sigorta şirketidir bende ps cafede aynı sorunu yaşıyorum şuan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X