Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İÇİN SWITCH-HUB TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Cafemde ağda anlaşılmaz bi yavaşlık var. Bunun nedeninin hub - switch den oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden hub - switch i değiştirmeyi dusunuyorum.Su an kullandıgım aletin markası bile yok.
    Verebileceğim ücret maksimum 500 milyon. Bu konuda tavsiyelerinizi acil bekliyorum. Ayrıca kabloları da değiştircem. Ağın hızlanması için ne gerkiyosa yapacagım. Bu arada bilgisayarlarımın hepsi yeni. Anakartların markası epox modeli 8KDA. Ethernet kartlarının markası nvidia.
    Kablolarıda tamamen değiştireceğim.
    Tavsiyelerinizi Bekliyorum...
    SAYGILAR

• Merhaba dostum bundan 2 hafta önce 40pclik bir kafe kurdum arkadasıma onceden bulunan Tenda'nın portluk switch ve asus giga 16 port x2 bir switch kullandım gercekten mukemmel bir alet ucuz ve kullanışlı bir alet bana gore tek eksizi ayrı bir uplink girişi yok ama eş zamalı kopyalamada 3Gblık dosya kopylaması 3kd gibi bir surede kopyalıyor. Ayrıca bursa içindeysen yardımcı olabilirim..

Saygılarımla MiNiK_eSeK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNiK_eSeK -- 9 Kasım 2005, 18:03:18 >
  • Yalnız yavaşlık switch ve kablolardan kaynaklanmayabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

İnternet Cafemde ağda anlaşılmaz bi yavaşlık var. Bunun nedeninin hub - switch den oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden hub - switch i değiştirmeyi dusunuyorum.Su an kullandıgım aletin markası bile yok.
    Verebileceğim ücret maksimum 500 milyon. Bu konuda tavsiyelerinizi acil bekliyorum. Ayrıca kabloları da değiştircem. Ağın hızlanması için ne gerkiyosa yapacagım. Bu arada bilgisayarlarımın hepsi yeni. Anakartların markası epox modeli 8KDA. Ethernet kartlarının markası nvidia.
    SAYGILAR
  • Peki baska neden yavaslama olur parca ve tavsiyeleriniz için link ya da tam isim verebilirseniz cok sevinirim...
  • pc'lerde interneti yavaşlatan işgal eden herhangi bir program varmı
    gbit switch işini görür bu arada
    pc'ler arası ping atma süresi nasıl
    angry ip scanner indir
  • makinelerde yavaslatan bi program yok var mı die anlamak icin komple format attım ama yine düzelmedi.
    ben MİCRONET SP624D 24-Port Switch düşünüyorum fiyatı 240$ + KDV siz ne dersiniz.
    mavi bilgisayarın sitesinden de bakabilirisniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exzoom -- 11 Kasım 2005, 15:59:43 >
  • 10 bilgisayar ağ yavaşlaması için çok az en basit hub bile bu yükü çekebilir.
    kablolarında bi sorun olmalı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

İnternet Cafemde ağda anlaşılmaz bi yavaşlık var. Bunun nedeninin hub - switch den oldugunu dusunuyorum. Bu yuzden hub - switch i değiştirmeyi dusunuyorum.Su an kullandıgım aletin markası bile yok.
    SAYGILAR

kullandığın hub ya da switchin dandikliğinden de kaynaklanıyordur ya da kablolama ile ilgili sorun olabilir.10 pc için çok kalitesiz ya da noname olmayan bir hub çok rahat işini görür boşuna switche para verme bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.